2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 128 پست
همه چی هم به نفعش بود حتی زمینشم قاضی گفت اونو اداره بهش داده جز مستثنیات دین میتونیم حسابش کنیم و ه ...

هی خدا.

کم کم با شیرین زبونی ازش بگیر

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
هی خدا. کم کم با شیرین زبونی ازش بگیر

آدم دروغ گویی نیس فقط حدس میزنم پیش ننه اش باشه انگار به این زودی روش نمیشه بهش بگه 

داره طفره می‌ره 

وگرنه تو دادگاه پیش قاضی گفت آره طلاها پیش منه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم دروغ گویی نیس فقط حدس میزنم پیش ننه اش باشه انگار به این زودی روش نمیشه بهش بگه  داره طفره ...

حالا کم کم رو مغزش کار کن.چون از اونجا دور شدین فرصتت بیشتره.چون طلاهای خودته.نشد میری از اونا شکایت میکنی

هی خدا. کم کم با شیرین زبونی ازش بگیر

بعدشم چی 

آدم جدا بشه فقط یه عده خوشحال میشن 

دو سه سالم در این دادگاه اون دادگاه باید بگردیم ببینیم عاقبتمون به کجا می‌ره 

فکرمیکنی کار درستی کردم؟

بعدشم چی  آدم جدا بشه فقط یه عده خوشحال میشن  دو سه سالم در این دادگاه اون دادگاه باید ب ...

اگه امید داری که شوهرت درست میشه. بتونی بکشونیش سمت خودش اره کار درستی کردی

آدم دروغ گویی نیس فقط حدس میزنم پیش ننه اش باشه انگار به این زودی روش نمیشه بهش بگه  داره طفره ...

عزیزم طلاهای خودته یعنی چی پیش ننه اش باشه؟! بگیر و ببر بذار پیش مادرت. وقتی زمینی به اسم کسی باشه، یعنی مال خودشه دیگه چه اهمیت داره اداره داده یا کس دیگه. احتمالا با قاضی ساخت و پاخت کردن که تورو بترسونن که برگردی. خدا کنه عاقبتت خوب باشه ولی نذار زیاد سوارت بشن.

طلاهاتو پس بگیر حتما. بهشم بگو نصف زمین و به اسمت بزنه. مهریه ات دین بر گردنشه. 

شاید من بد ببینم ولی به این مدل مردها اعتماد نمیشه کرد.سر یک بحث ساده شمارو به کجا کشوند! کلی پول وکیلم دادین! اگه خیلی امتیاز بدی بهش و کوتاه بیای، بیشتر سوارت میشن و اینبار دل شکسته تر برمیگردی. همین امشب طلاهاتو پس بگیر. پس انداز کن و اعتماد مطلق نکن بهش

راستش من بودم ول میکردم .کارها و دروغهای شوهرت و خانواده شو دست کم نگیر. ولی الان که برگشتی خدا کمکت کنه که زندگی خوبی داشته باشی

کاش میذاشتی با خانوادش میومدن منت کشیت

این خونوادش رو خوب اومدی. چون بی تاثیر نبودن

من نمیتونم بی تفاوت باشم خیلی حرص خوردم راستش. چون مادر شوهرش بهش گفته بود جای شوهرت بودم از پله مینداختمت و دیه اتو میدادم! بخدا اینها عوض شدنی نیستند. ولی گاهی دلمون میخواد خودمون گول بزنیم

شایدم شوهرش پشیمون شده باشه ولی.....

من نمیتونم بی تفاوت باشم خیلی حرص خوردم راستش. چون مادر شوهرش بهش گفته بود جای شوهرت بودم از پله مین ...

من تو این موقعیت بودم و خونوادش اومدن دنبالم ولی اصلا عوض نشدن بعد چهار ماه باز اومدم قهر و الان دارم جدا میشم

من تو این موقعیت بودم و خونوادش اومدن دنبالم ولی اصلا عوض نشدن بعد چهار ماه باز اومدم قهر و الان دار ...

منم دیدم دختر یکی از فامیلای نزدیکم. بعد از دادگاه برگشتن. اما طرف نه تنها عوض نشد، بلکه یه تهمت بزرگم به دختره زدن، طوریکه چندبار خودکشی کرد و بدون هیچی طلاق گرفت. بعدا برادرشوهرش اعتراف کرد بخاطر مهریه این کارو کردیم. کل فامیل ما بهم ریخت.همه خودشون و لعنت میکردن چرا واسطه آشتی شدن و کاش جدا میشد بدون مهریه حتی اما آبروریزی نمی شد.

یه مورد دیگه هم دیدم بعد از طلاق دوباره رجوع کردن اونم طلاق گرفتن دوباره بچه هم داشتن. 

حالا ممکنه شوهر استارتر واقعا دوستش داشته باشه و اینجور نباشه ولی کسی که سه ماه زنش و ول میکنه، واقعا جای شک داره دوست داشتنش. برای مردی که زنش و دوست داره، تحمل یک هفته جدایی هم زجرآوره

یکی دیگه هم داشتیم، شوهرش بدون اجازه زن دیگه گرفت و اینم اومد قهر. بعد چون بدون اجازه بود، نتونستن ثبت کنن ازدواجشونو. اینم چندسال تو دادگاه بود. تا اون زنه بچه دار شد. اما شناسنامه نداشت.  بعد اومدن گفتن خونه جدا میگیریم برا تو...برگرد بالا سر بچه هات. اینم برگشت و بردن امضا کرد تا تونستن شناسنامه بگیرن برای بچه هووش. باور نمیکنی سر ۱۵ روز مادرشوهرش، بیرونش کرد.حتی یه خونه سوری هم براش گرفته بودن اما فقط برای ثبت ازدواج دوم پسرش برگردوندن بودنش. خیلی تحقیر شد بنده خدا.

اون یارو هم قشنگ زندگی شو داره میکنه

عزیزم طلاهای خودته یعنی چی پیش ننه اش باشه؟! بگیر و ببر بذار پیش مادرت. وقتی زمینی به اسم کسی باشه، ...

هر دو طرف قضیه ممکنه 

یه رو اینه که ممکنه آدم زندگیش بهتر ازقبل بشه

یه رو هم ممکنه باز همون آش و همون کاسه باشه

آینده دست خداست 

با قاضی ساخت و پاختی نشده درست گفت پرسیدم میشه 

بعد هم زمینش کلا سه دونگ بنامشه سه دونگش شریک داره

فعلا تا شش ماه دیگه هم توقیفه و تا من نامه ندم رفع توقیف نمیشه

طلاهامم قاضی کتبا ازش امضا گرفته که بده فردا گفته میارم 

پرونده هم من پس نگرفتم همه چی سر جاشه ولی وقتی وارد قانون میشی آدم می‌فهمه چیزی به زن نمی‌رسه من اولش خیلی هارتو پورت کردم اما به زور شش ماه یه سکه بدن یه آدم میشه سالی دوتا

اونوقت می‌تونه طلاق هم نده همینجوری آدم بمونه

اعتماد صد درصدی نکردم بهش درکل

خانوادشم راستش من خودم متنفرم ازشون دلم نمی‌خواست بیان اصن چون منت کشی اونام به درد من نمیخوره همش تظاهره اونا ازمن خوششون نمیاد 

هر دو طرف قضیه ممکنه  یه رو اینه که ممکنه آدم زندگیش بهتر ازقبل بشه یه رو هم ممکنه باز همون آ ...

عزیزم از این به بعد با فکر برو جلو. خانوادشم بذار کنار

ان شاالله که به آرامش برسی. شایدم بهتر شد زندگیت درست میگی. کسی از آینده خبر نداره

خوشحالم برات. 

منم دیدم دختر یکی از فامیلای نزدیکم. بعد از دادگاه برگشتن. اما طرف نه تنها عوض نشد، بلکه یه تهمت بزر ...

نهایتا اینطور باشه طلاقه دیگه

بر فرض مثال بدون مهریه و هیچی

بیشتر ازین نیست که