2789
عنوان

شوهرم

193 بازدید | 15 پست

دوستان من شوهرم هفته پیش سرما خورده بود و کناره های لبش بعد از چند روز تبخال زد این روزها خیلی بیحال هست همش میخابه شام هم نمیخوره دیشب کلی گریه کردم و دعوا گفتم چرا اینطوری میکنی گفت سرکار خسته میشم من یه سال ازدواج کردم و اینو بگم شوهرم سی کار میکشید الان داره ترک میکنه خودش میخواست نکشه من نگفتم بهش به نظرتون بخاطر سیگار هست یا کلا سرد شده از من بیشتر خواستم درددل کنم خیلی دلم این روزها گرفته دلم براش خیلی تنگ شده شوهرم همیشه از سرکار می اومد شاد بود 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند روز حتی حموم هم نمیره میگه فردا میرم و نمیره نمیدونم چش شده تا حالا اصلا اینطوری نبود از قیافه اش هم کامل معلومه خستگی میگه سرکار فشار روم زیاد شده و بیماری 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

شاید بخاطر کمبود سیگار باشه. اگر یهو خواسته ترک کنه، این وضعیت طبیعیه خب. ولی تو برنامه بریز،‌ یه کاری کن وقتی خونه هم میاد،‌ حواسش پرت بشه و خوشحال باشه تا سیگار و کمبودش به یادش نیاد.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
شاید مشکلی داره، چرا دعوا میکنی؟ یه خورده بهش فرصت بده، گاهی آدم میره تو خودش...

دست خودم نیست گاهی دوست داشتن زیاد باعث میشه آدم بی توجهی رو نتونه تحمل کنه

شاید ب خاطر ترک سیگاره

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

ولش کن جون جدت خسته س خب چه زود میگی سرد شده مریض خب آدما که همشه شنگول نیستن

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
شاید ب خاطر ترک سیگاره

آره شاید هر روز دو تا میکشه الان یه هفته است قبلا روزی ده تا اینا میکشید

دست خودم نیست گاهی دوست داشتن زیاد باعث میشه آدم بی توجهی رو نتونه تحمل کنه

نه عزیزم دوست داشتن زیاد باید باعث درک بیشتر بشه. 

بهتره با آرامس و عادی رفتار کنی. در شرایط مناسب با منطق و خیلی راحت ازش بخواه که باهات حرف بزنه و اگه مشکلی داره بگه.

نه عزیزم دوست داشتن زیاد باید باعث درک بیشتر بشه.  بهتره با آرامس و عادی رفتار کنی. در شرایط م ...

مرسی گلم

چند روز حتی حموم هم نمیره میگه فردا میرم و نمیره نمیدونم چش شده تا حالا اصلا اینطوری نبود از قیافه ا ...

احتنالا ضعیفشده نروبیون بزن بهش سوپ پای مرغ و خواراکی های مقوی بپز سیستم اینمنیشم پایینه که افت زده