دوستان من شوهرم هفته پیش سرما خورده بود و کناره های لبش بعد از چند روز تبخال زد این روزها خیلی بیحال هست همش میخابه شام هم نمیخوره دیشب کلی گریه کردم و دعوا گفتم چرا اینطوری میکنی گفت سرکار خسته میشم من یه سال ازدواج کردم و اینو بگم شوهرم سی کار میکشید الان داره ترک میکنه خودش میخواست نکشه من نگفتم بهش به نظرتون بخاطر سیگار هست یا کلا سرد شده از من بیشتر خواستم درددل کنم خیلی دلم این روزها گرفته دلم براش خیلی تنگ شده شوهرم همیشه از سرکار می اومد شاد بود
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند روز حتی حموم هم نمیره میگه فردا میرم و نمیره نمیدونم چش شده تا حالا اصلا اینطوری نبود از قیافه اش هم کامل معلومه خستگی میگه سرکار فشار روم زیاد شده و بیماری
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
شاید بخاطر کمبود سیگار باشه. اگر یهو خواسته ترک کنه، این وضعیت طبیعیه خب. ولی تو برنامه بریز، یه کاری کن وقتی خونه هم میاد، حواسش پرت بشه و خوشحال باشه تا سیگار و کمبودش به یادش نیاد.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب