2777
2789
عنوان

مادر شوهر

528 بازدید | 49 پست

بچه ها با مادر شوهری که مدام غر میزنه و میگه این زندگی چیه و همه جاش درد میکنه همیشه مریضه چه باید کرد خیلی هم سن نداره پنجا سالشه ولی کلا انرژی منفیه ادم یکاری کنه هی میگه حوصله داریا ههخخه

مرگ موش

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عینه مادرشوهر من اونم ۵۰ سالشه یک نفس غر میزنه اگه یه وقت من با شوهرم شوخی کنم یا بگو بخند کنم بدتر دماغش میره پس کله ش

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

فقط يه گوش ات در باشه يه گوش ات در وازه 

توزندگيه خودتو كن فك كن اونم يه راديوي خرابه كه ور ور فقط داره حرف ميزنه خودت كوه انرژي باش كم كم اونو هم انرژي زيادتو دربرميگيره

سعی کن ازش دور باشی هر وقتم همدیگرو دیدین هر چی گفت تایید کن 

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒

مادرشوهر منم چهل سالشه ولی اینقد انرژی منفیه افسردس اصلا دوست ندارم برم خونشون قیافش همش گرفتس میرم اونجا دوست دارم فرار کنم اینقد جو خونشون بدههههه البته حق میدم بهش شوهرش اذیت میکنه 

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞
عینه مادرشوهر من اونم ۵۰ سالشه یک نفس غر میزنه اگه یه وقت من با شوهرم شوخی کنم یا بگو بخند کنم بدتر ...

ای وای چرا واقعا اینجورین منم با شوهرم شوخی اینا میکنم انگار ناراحت میشه