2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 49 پست
خوب گفتی.....مادرشوهرمنم وقتی تو جمع هستیم به منو جاریم میگه پسرای من خیلی خوبن ،هیچ جا مثل پسرام نی ...

من ازدواجم فامیلیه.ی سری خاله شوهرم گفت که من یه بار میشنیدم که تو اسم عباسو( شوهرم) میآوردی که ییاد خاستکاریت.جلو همه گفت اینو‌منم گفتم نه والله من تصلا تو باغ ازدواج نبودم‌.میگه نه حتی نذر کردی....من میدونم😐😐😐😐

من ازدواجم فامیلیه.ی سری خاله شوهرم گفت که من یه بار میشنیدم که تو اسم عباسو( شوهرم) میآوردی که ییاد ...

وای یا خدا،اینو بزارم کجای دلم،آخه بگو به تو چه اصلأ؟....بخدا انگار خوششون میاد که با تخریب دیگران خودشونو نشون بدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای یا خدا،اینو بزارم کجای دلم،آخه بگو به تو چه اصلأ؟....بخدا انگار خوششون میاد که با تخریب دیگران خ ...

ادم میمونه چی بگه؟؟نه هم سنتن که بتونی درست جوابشونو بدی....به هرحال بزرگن....و ادم چقدر میخواد تحمل کنه....سخته....خیلی

ادم میمونه چی بگه؟؟نه هم سنتن که بتونی درست جوابشونو بدی....به هرحال بزرگن....و ادم چقدر میخواد تحمل ...

یه جاهایی لازمه جوابشونو بدی که دیگه به خودشون اجازه ندن ازاین حرفا بزنن،ارتباطو باید کم کرد با این آدما....

یه جاهایی لازمه جوابشونو بدی که دیگه به خودشون اجازه ندن ازاین حرفا بزنن،ارتباطو باید کم کرد با این ...

مساله اینجاس ک من نمیتونم ارتباط کم کنم چون باخودشون تویه خونه مشترک زندگی میکنم وتوسالای زندگیم ب شدت تاثیر منفی روهمسرم داشتن متاسفانه...واینکه من زورم کمتر بود ازشون کارخاصی نمیتونستم ونمیتونم بکنم