2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 49 پست

دقیقا مادر شوهر من عاشقه اینه ک مریض باشه.هر قرصی تو تلوزیون نشون بده یساعت بعدش میگه نیاز دارم.مثلا اونروز قرص برای کبد چرب ماهواره تبلیغ کرد بزور میگف بزنگید بیارن من کبدم چرب شده😕😕

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مادرشوهر منم چهل سالشه ولی اینقد انرژی منفیه افسردس اصلا دوست ندارم برم خونشون قیافش همش گرفتس میرم ...

حالا پدر شوهر من مااااه دلم براش میسوزه که زنش انقد قر میزنه سرش

وقتی شوهرم و پدر شوهرم هستن دوس دارم دور هم باشیم ولی وقتی با مادر شوهرم تنهام اصلا زمان نمیگرره انقد غر میزنه و از خاطرات بد میگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای چرا واقعا اینجورین منم با شوهرم شوخی اینا میکنم انگار ناراحت میشه 

خخخخخ چند روز پیش خونشون بودیم منم رو مبل نشسته بودم شوهرم درازکشیده بود پاهاشو دور من قفل کرده بود مادرشوهرم روبه روم نشسته بود هی به بهونه برنامه های گوشیش میخواست منو بلند کنه

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞
خخخخخ چند روز پیش خونشون بودیم منم رو مبل نشسته بودم شوهرم درازکشیده بود پاهاشو دور من قفل کرده بود ...

خخخخخخ وااااایچقد جالب شوهر منم سرشو میزاره رو پای من مادر شوهرم هی میگه اذیتش نکن خسته میشه بزار رو بالش سرتو نمیگه خب زن و شوهرن دوس دارن اینجوری

ای وای چرا واقعا اینجورین منم با شوهرم شوخی اینا میکنم انگار ناراحت میشه 

منم چند روز پیش خونشون دعوت بودیم رفتیم روی یه مبل نشستیم بعداون رفت تو آشپزخونه منو شوهرمم یه لحظه راجع به یه موضوعی خندمون گرفت شوهرم رو شکم دراز کشیده بود رو مبل یهو داشت با من که روی یه مبل تک نفره نشسته بودم میحرفید یهو از آشپزخونه اومد بیرون اومد پیش شوهرم خودشو انداخت رو باس-ن شوهرم☹😳 بعد شروع کرد محکم میزد به پشت شوهرم گفت بیا با من شوخی کن بعد رو به من کرد گفت چقد پسرم لاغر شده😂😂🤣🤣 به قرآن عینه حرفشه شوهرم چشماش گرد شده بود آروم برگشت باس-نشو از زیر دست مادرش کشید بیرون🤣🤣🤣🤣🤣 بلند شد نشست یعنی هروقت یاد این حسادتش میوفتم خندم میگیره حالا خدا شاااااهده شوهرم و خودم از محبت هیچی براش کم نذاشتیم فک میکنم از بس محبت کردیم فک میکنه نباید بغیراز خودش به کس دیگه ای محبت کنه مخخخخخصوصا به من بخدا محبت نبود داشتیم شوخی شوخی دعوا میکردیم اونم بخدا خیلی آروم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
وای وای وای حرف دل منو زدی...همش تا منو میبینه میگه کمرم پام درد میکنه.....تا یه چیزی هم میخرم هزارب ...

ارررره چرا ینجورین واقعا راهی نیست بهشون بفهمونه ادم دوس نداره غر غراشونو بشنوه 

منم چند روز پیش خونشون دعوت بودیم رفتیم روی یه مبل نشستیم بعداون رفت تو آشپزخونه منو شوهرمم یه لحظه ...

واییییییی دیگه دوز حسادت مادر شوهر تو خیلی زیاااااده مردم از خنده خخخخخخ ینی تا چه حد خدای من 

ارررره چرا ینجورین واقعا راهی نیست بهشون بفهمونه ادم دوس نداره غر غراشونو بشنوه 

چرا من محل نمیذارم هروقت میگه جاییم درد میکنه فقط بهش میخندم میگم دستت درد میکنه؟خب اون دستتم گناه داره کاش اونم درد بگیره وقتی میبینه برام مهم نیست پا میشه میره بعد جالب اینجاست که یهو سالم میشه

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

من از یه جهت میگم پسرشه،بزرگش کرده حق داره.....اما وقتی رفتاراشو میبینم میگم حقققققششششه.......وقتی منو شوهرم آروم حرف میزنیم گوشاشو تیز میکنه ببینه چی میگیم یه جاهاییشو هم که فهمیده باشه در مورد ش اظهار نظر میکنه....همش میگه فلان فامیلمون بچه دار شده به ما مانم اینا میگه پسرم بچه میخواد اما دخترت نمیخواد (مامانم اینو بهم گفت)،شوهرم وقتی اینو فهمید بهش گفت اتفاقا خودم بچه ننیخوام به خانوم فشار نیار

واییییییی دیگه دوز حسادت مادر شوهر تو خیلی زیاااااده مردم از خنده خخخخخخ ینی تا چه حد خدای من 

😂😂😂😂😂 خودمم هروقت یادش میوفتم خندم میگیره منم به شوخی گفتم خودتو بنداز جای دیگه ش لااقل نه اونجا گفت نه اینجای پسرم مال منه منم بازرنگی گفتم قلبش مال من اون برا تو بعد که کم آورد یه خنده تلخی زد شوهر بیچارمم فقط میخواست از دستمون فرار کنه چون داشتیم جیره بندیش میکردیم

چرا من محل نمیذارم هروقت میگه جاییم درد میکنه فقط بهش میخندم میگم دستت درد میکنه؟خب اون دستتم گناه د ...

ای وای من اینجوری بگم که دعوا میفته خخخخ منم همش میگم مواظب خودتون باشید و اینا حس میکنم بیشتر خئشش میاد هی برا من ناله میکنه انگار من لذت میبرم از نالش نمیفهمه ادم دلش میگیره اینجوری