2777
2789
عنوان

خواستگاری

801 بازدید | 52 پست

سلام دوستان عزیز.من چند وقته خواننده نی نی هستم و از نظرات و حرف های دوستان بسیار استفاده کرده ام. اما الان به دلیل سوالی که داشتم عضو شدم پس لطفا رو تاریخ عضویتم متمرکز نشین. عزیزان من برام خواستگاری اومده که متولد 64 هست. مدرک لیسانس و در مدرسه تدریس میکنه و در لابراتوار دندانپزشکی با یکی از اقوامشون مشغول هست. این آقا تک فرزند هستن و با ایمان و اهل نماز و روزه. دارای آپارتمان شخصی و ماشین. بنده هم متولد 77 هستم و تک فرزند. الان در مورد سن ایشون و تک فرزند بودنش مردد شدم. خوشحال میشم منو با نظراتتون راهنمایی کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم سنت کمه بهتره یه کم‌ صبر کنی شاید موردهای بهتر باشن

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

خب مبارکه به سلامتی

ولی عزیزم چون میگی تک فرزنده یکم بیشتر فکر کن چون پسره وتک فرزند یکم حساسیستش نسبت به بقیه خیلی بیشتره

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

عزیزم سن خودت کمه تو ی دوره ای بزرگ شدی ک روحیاتو اخلاقت با اون پسر فرق داره حالا باهم‌ صحبت کنید برومشاور بهتر راهنماییت میکنه البته نظر خودت در مورد خوده پسرهم مهمه ..ولی موقعیتش خوبه 

خدایا پشت و پناهم باش 

سنش زیاده من خودم 77ام چن روز پیش ی هفتادیا اومد خواستگاریم احساس کردم خیلی فاصله داریم با هم خیلی پخته بود خودمو مث بچش میدیدم 

بستگی داره طرفت چطور باشه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏