2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله اینم یه حرفیه. خودمم همین فکرو میکنم ولی نظرم اصلا ثابت نمیمونه هر دقیقه یه جور فکر میکنم 

هرکسی یه نظری میده ولی هیچکس نمیتونه نظر درستو بگه جز خودت.تا خودت چند کلام صحبت نکردیو آشنا نشدی نمیتونی بگی اون اقا خوبه یا نه.ممکنه اخلاقش طوری باشه که اختلاف سنیو تک فرزندی اصلا خودشو نشون نده یا برعکس بیشتر حس کنی

یه جور تلخ آرومم...
منم همینطورم ولی با توجه به اینکه کم سنی و تک فرزندی ممکنه خیلی بهتر از این موارد پیدا بشه  ممک ...

نمیدونم. البته من چهره و شخصیت ایشون رو از نزدیک ندیدم. نمیدونم حضوری دیدار و صحبتی داشته باشم یا نه 

اگه ادم باوجدان و با ایمانیه عالیه 

ادم اروم وخوبیه به هرحال ۲سال باهاش کار کردم کار خیرم زیاد میکنه ولی خب میدونی مشکل کجاست اگه من ۱۷یا ۱۸سالم بود خوب بود ولی الان تومرز ۴۰ سالگیه

۵ماهه که دارم فکر میکنم دیگه وقت ندارم یکی میگه دکتره قبول کن یکی دیگه میگه اوووه چه قدر اختلاف سنی ...

اخلاقش چطوریه؟به روحیاتت میخوره؟بعضیا سنشون بیشتره ولی دلشون جوونتره بعضیا هم برعکس.اینارو هم درنظر بگیر

یه جور تلخ آرومم...
نمیدونم. البته من چهره و شخصیت ایشون رو از نزدیک ندیدم. نمیدونم حضوری دیدار و صحبتی داشته باشم یا نه ...

عزیزم حتما حضوری ببینش و بیان خواستگاری  خواستگارو که ندیده رد نمیکنن 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
اخلاقش چطوریه؟به روحیاتت میخوره؟بعضیا سنشون بیشتره ولی دلشون جوونتره بعضیا هم برعکس.اینارو هم درنظر ...

اخه میدونی عزیزم مشکل چیه؟؟من اصلا حس ازدواج ندارم یه مشاور رفتم گفت (خیلی ببخشید )تو سردمزاجی باید گرمیجات بخوری ومدام ورزش کنی ما که نفهمیدیم مشکل کجاست ولی خودم فکرمیکنم انقدر که زن بیچاره دیدم که ازدواج کردن وعاقبتش پوچ شد چشمم ترسیده واز ازدواج فراریم

عزیزم حتما حضوری ببینش و بیان خواستگاری  خواستگارو که ندیده رد نمیکنن

به خاطر اختلاف سن راضی نشدیم بیان البته گفتیم میخوایم فکر کنیم. مادرمم زیاد راضی نیست ولی خودم دلم میخواد بیان و تجربه ای هم بشه.ولی خجالت میکشم بگم 

خودت چند سالته خوشگلم ؟

من ۲۵سالمه عزیزم طرفم چندماه دیگه میشه ۳۸سالش ۲سال پیش یه خواستگار داشتم اونم سالای اخر پزشکی  بود ۳سال بیشترم باهام فرق سنی نداشت ولی تومدت اشنایی فهمیدم خیلی بد دله بعد از۶ماه با خودم یه دل شدم وگفتم نه که نه این به دردم نمیخوره همه گفتن چرا ردش کردی و....ولی من اصلا پشیمون نیستم

اخه میدونی عزیزم مشکل چیه؟؟من اصلا حس ازدواج ندارم یه مشاور رفتم گفت (خیلی ببخشید )تو سردمزاجی باید ...

سرد مزاجیو با دارو و رژیم غذایی میشه درست کرد و حتا قرار گرفتن توی شرایط زندگی مشترک هم بنظرم تاثیر داره

اره خیلیا زندگیشون خوب نیست ولی خیلیا هم خیلی خوشبختن.طوری تصمیم نگیر که بعدا پشیمون بشی

یه جور تلخ آرومم...
من ۲۵سالمه عزیزم طرفم چندماه دیگه میشه ۳۸سالش ۲سال پیش یه خواستگار داشتم اونم سالای اخر پزشکی   ...

نمییییییدوووونم خوشگلم من خیلی کم تجربه ام  خودت پزشکی؟ به نظرم مورد خوبیه ها خیلیم خوبه نه یکم 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
من ۲۵سالمه عزیزم طرفم چندماه دیگه میشه ۳۸سالش ۲سال پیش یه خواستگار داشتم اونم سالای اخر پزشکی   ...

با این اقا هم یکم آشنا شو ببین اخلاقیاتش چطوره بعد تصمیم بگیر

کار خوبی کردی ردش کردی وقتی تو دوران آشنایی بددلیشو نشون داده وای به حال بعد ازدواج

یه جور تلخ آرومم...