سلام دوستان عزیز.من چند وقته خواننده نی نی هستم و از نظرات و حرف های دوستان بسیار استفاده کرده ام. اما الان به دلیل سوالی که داشتم عضو شدم پس لطفا رو تاریخ عضویتم متمرکز نشین. عزیزان من برام خواستگاری اومده که متولد 64 هست. مدرک لیسانس و در مدرسه تدریس میکنه و در لابراتوار دندانپزشکی با یکی از اقوامشون مشغول هست. این آقا تک فرزند هستن و با ایمان و اهل نماز و روزه. دارای آپارتمان شخصی و ماشین. بنده هم متولد 77 هستم و تک فرزند. الان در مورد سن ایشون و تک فرزند بودنش مردد شدم. خوشحال میشم منو با نظراتتون راهنمایی کنید.
بله اینم یه حرفیه. خودمم همین فکرو میکنم ولی نظرم اصلا ثابت نمیمونه هر دقیقه یه جور فکر میکنم
هرکسی یه نظری میده ولی هیچکس نمیتونه نظر درستو بگه جز خودت.تا خودت چند کلام صحبت نکردیو آشنا نشدی نمیتونی بگی اون اقا خوبه یا نه.ممکنه اخلاقش طوری باشه که اختلاف سنیو تک فرزندی اصلا خودشو نشون نده یا برعکس بیشتر حس کنی
اخلاقش چطوریه؟به روحیاتت میخوره؟بعضیا سنشون بیشتره ولی دلشون جوونتره بعضیا هم برعکس.اینارو هم درنظر ...
اخه میدونی عزیزم مشکل چیه؟؟من اصلا حس ازدواج ندارم یه مشاور رفتم گفت (خیلی ببخشید )تو سردمزاجی باید گرمیجات بخوری ومدام ورزش کنی ما که نفهمیدیم مشکل کجاست ولی خودم فکرمیکنم انقدر که زن بیچاره دیدم که ازدواج کردن وعاقبتش پوچ شد چشمم ترسیده واز ازدواج فراریم
من ۲۵سالمه عزیزم طرفم چندماه دیگه میشه ۳۸سالش ۲سال پیش یه خواستگار داشتم اونم سالای اخر پزشکی بود ۳سال بیشترم باهام فرق سنی نداشت ولی تومدت اشنایی فهمیدم خیلی بد دله بعد از۶ماه با خودم یه دل شدم وگفتم نه که نه این به دردم نمیخوره همه گفتن چرا ردش کردی و....ولی من اصلا پشیمون نیستم