2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 52 پست
نمییییییدوووونم خوشگلم من خیلی کم تجربه ام  خودت پزشکی؟ به نظرم مورد خوبیه ها خیلیم خوبه نه یکم ...

نه عزیزم  من ارشد میکروبیولوژیم اگه خدابخواد سال دیگه کنکور میدم واسه دکترا من خییلی دختر مثبتی بودم توعمرم حتی یه دوست پسرم نداشتم واقعا نمیدونم چطوری باید این مردا رو بفهمم

به خاطر اختلاف سن راضی نشدیم بیان البته گفتیم میخوایم فکر کنیم. مادرمم زیاد راضی نیست ولی خودم دلم م ...

وای عزیزم این چه مدلشه  حالا اونا بیان نخواستین رد میکنین خواستگار، خواستگار میاره   من خیلی از خواستگارام میومدن اینقد از منو فرهنگ خانوامون خوششون میومد که حتی وقتی ما جواب رد میدادیم منو به اطرافیان خودشون معرفی میکردن  به نظرم به پدرو مادرت بگو لیاد خواستگاری اصلا شاید خوشت نیاد حداقل ۴ سال دیگه افسوس نمیخوری که چرا رد کردم میدونی به نظرم به مادرت بگو بیان 

میشه برام دعا کنین😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم  من ارشد میکروبیولوژیم اگه خدابخواد سال دیگه کنکور میدم واسه دکترا من خییلی دختر مثبتی ...

عزیزم برو مشاور و ازش کمک بگیر ایشونم مورد خیلی خوبیه روش فک کن 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
با این اقا هم یکم آشنا شو ببین اخلاقیاتش چطوره بعد تصمیم بگیر کار خوبی کردی ردش کردی وقتی تو دوران ...

تازه خودش میگفت بیا زود عقد کنیم بابام نذاشت گفت چندماه با اجازه من باهم برین وبیاین اولش که خودش نشون نمیداد به من میگفت حق نداری بری دانشگاه حق نداری بری بدون من خونه مامانت پات و رو پات ننداز منو یاد خانوم فلانی توبیمارستان میندازی روانیم کرده بود هرکی قیافش میدید میگفت خری تو قبولش کن کسی خبر ازخبرا نداشت حالا این یکی چهرش معمولیه اخلاقشم ارومه فقط با ارایشای تند مخالفه که مشکلی نیست به نظرم فقط پیش هم که وایمیسیم یکم معلومه اختلاف سنیمون اخه منم نه مورنگ کردم نه ابروهامو تتو کردم که یکم قیافم بزرگ تر نسونم بده ببخشید طولانی شد

[QUOTE=90629275]وای عزیزم این چه مدلشه  حالا اونا بیان نخواستین رد میکنین خواستگار، خواستگار میاره   من خی ...[/QUO

غیر مستقیم گفتم ولی با یه لحنی گفت بیان خونه؟ هر کس یه چیزی میگه مامان بزرگم میگه مامانش دخالت میکنه خاله ام میگه شغل رسمی نداره. بعدشم خودشون میگن خوبه. سردرگم شدم فکر میکنم اگه بگم بیان خونه خانواده ام فکر کنن خیلی دوست دارم ازدواج کنم 

[QUOTE=90629275]وای عزیزم این چه مدلشه  حالا اونا بیان نخواستین رد میکنین خواستگار، خواستگار می ...

عزیزم موضوع زندگی خودته رک باش و حرفتو محکم بزن بگو دوست دارم که بیان حالا خوشم اومد قبول میکنم نیومد رد میکنم بگو مامی جون حتما ازتون مشورت میگیرم و به پدرت بگو تصمیم نهایی با شماس ولی میخوام خواستگارام بیان خونه  

میشه برام دعا کنین😍😍😍