سلام دوستان عزیز.من چند وقته خواننده نی نی هستم و از نظرات و حرف های دوستان بسیار استفاده کرده ام. اما الان به دلیل سوالی که داشتم عضو شدم پس لطفا رو تاریخ عضویتم متمرکز نشین. عزیزان من برام خواستگاری اومده که متولد 64 هست. مدرک لیسانس و در مدرسه تدریس میکنه و در لابراتوار دندانپزشکی با یکی از اقوامشون مشغول هست. این آقا تک فرزند هستن و با ایمان و اهل نماز و روزه. دارای آپارتمان شخصی و ماشین. بنده هم متولد 77 هستم و تک فرزند. الان در مورد سن ایشون و تک فرزند بودنش مردد شدم. خوشحال میشم منو با نظراتتون راهنمایی کنید.
بنظر من سن فقط یه عدده. مهم دلاتونه که به هم نزدیک باشه. مهم اینه هم رو درک کنید و هم رو دوست داشته باشید. من با همسرم هم سنم ولی خیلی مشکلاتمون شاید سر همین هم سن بودن باشه، مثلا برای اون زود بود بچه دار بشه ولی برای من وقتش بود. یا اینکه اون اول کار کردنش بود و همه سختی و نخوریش مال منه تا بتونه پول جمع کنه به یه جایی برسه. نمیگم اینا مشکله ولی میخوام بدونی ازدواج با اختلاف سنی کم هم بی عیب نیست. هر زندگی سختی خودش رو داره. من توی دوست و فامیل اختلاف سنی زیاد دیدم. همه حساب میکنند تو بیست سالت بشه اون امقدره، تو اونقدر بشی اون اونقدره. خب که چی؟ اون از شادابی و جوونی تو استفاده میکنه، تو از مرد بودن و بزرگ بودن تو. من بعد دو تا شکم زاییدن کلی شکسته میشم و از همسرم پیرتر میرنم
از نظر شغل و شرایط و با ایمان بودن خوبه به نظرم. همین که اهل نماز و روزه هست یه ویژگی مثبته. ولی سنش و تک فرزند بودنش خیلی مرددم میکنه. البته من هنوز ندیدمشون
از نظر شغل و شرایط و با ایمان بودن خوبه به نظرم. همین که اهل نماز و روزه هست یه ویژگی مثبته. ولی سنش ...
اخه مردی که ۱۳ سال بزرگتره باید حداقل یه شغل خوب داشته باشه نه اینکه معلم باشه عزیزم حالا ۱۳ سال بزرگتر بود و پزشک بود یه حرفی عالی بود ولی من میگم با این شرایط اگه صبر کنی بهترم میاد سنت کمه وقتی تفاوت ۱۳ سال خوبه که طرف مایه دار باشه نه یه ادم معمولی و درجه ۳ این نظر منه
بنظر من سنش بهت نمیخوره ممکنه دچار اختلاف بشین.یه جورایی ریسکیه ولی تک فرزند بودنش بنظرم مزیته که خواهرشوهرو جاری نداری.اینا نظر من بود بازم با پدر و مادرت مشورت کن دو کلام با اون اقا صحبت کن ببین اخلاقش چطوره بعد خودت تصمیم بگیر