2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 52 پست

بنظر من سن فقط یه عدده. مهم دلاتونه که به هم نزدیک باشه. مهم اینه هم رو درک کنید و هم رو دوست داشته باشید. من با همسرم هم سنم ولی خیلی مشکلاتمون شاید سر همین هم سن بودن باشه، مثلا برای اون زود بود بچه دار بشه ولی برای من وقتش بود. یا اینکه اون اول کار کردنش بود و همه سختی و نخوریش مال منه تا بتونه پول جمع کنه به یه جایی برسه. نمیگم اینا مشکله ولی میخوام بدونی ازدواج با اختلاف سنی کم هم بی عیب نیست. هر زندگی سختی خودش رو داره. من توی دوست و فامیل اختلاف سنی زیاد دیدم. همه حساب میکنند تو بیست سالت بشه اون امقدره، تو اونقدر بشی اون اونقدره. خب که چی؟ اون از شادابی و جوونی تو استفاده میکنه، تو از مرد بودن و بزرگ بودن تو. من بعد دو تا شکم زاییدن کلی شکسته میشم و از همسرم پیرتر میرنم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
شوهر منم تک فرزنده😒از یه نظر خوبه که جاری نداری.ولی خب پدر و مادر زیاد ازش انتظار دارن.وقتی پدرش نب ...

این دلیل نمیشه که چون تک فرزنده اینطوریه بعضی از پسرا به خانوادشون ارادت خاصی دارن با این که چند تا پسرن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک فرزند بودن فوووق العاده پر مسئولیته . 

در آینده نگهداری و رسیدگی به پدر و مادر، دکتر و درمان و این چیزا هست و فقط به عهده ی ایشونه . 

از نظر سنم به نظر من زیاده ، من متولد ۷۴ام ،خواستگار متولد ۶۵ داشتم و رد کردم . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

از نظر شغل و شرایط و با ایمان بودن خوبه به نظرم. همین که اهل نماز و روزه هست یه ویژگی مثبته. ولی سنش و تک فرزند بودنش خیلی مرددم میکنه. البته من هنوز ندیدمشون 

اختلاف سنی اذیتت نمیکنه

چرا اذیتم میکنه اتفاقا خیلی بهم برخورد ولی وقتی فکر میکنم میگم شاید کسی که سنش کم باشه ولی شرایط ناجور بدتر از این میشه که 

این دلیل نمیشه که چون تک فرزنده اینطوریه بعضی از پسرا به خانوادشون ارادت خاصی دارن با این که چند تا ...

کلا تک فرزند بودن برای پسر مسولیتش زیاده.بر فرض مثال که پسر ارادت خاصی نداشت پدر مادرش راه ب راه ازش انتظار داشته باشن تکلیف چیه ؟

از نظر شغل و شرایط و با ایمان بودن خوبه به نظرم. همین که اهل نماز و روزه هست یه ویژگی مثبته. ولی سنش ...

اخه مردی که ۱۳ سال بزرگتره باید حداقل یه شغل خوب داشته باشه نه اینکه معلم باشه  عزیزم  حالا ۱۳ سال بزرگتر بود و پزشک بود یه حرفی عالی بود ولی من میگم با این شرایط اگه صبر کنی بهترم میاد سنت کمه  وقتی تفاوت ۱۳ سال خوبه که طرف مایه دار باشه نه یه ادم معمولی و درجه ۳  این نظر منه

میشه برام دعا کنین😍😍😍

بنظر من سنش بهت نمیخوره ممکنه دچار اختلاف بشین.یه جورایی ریسکیه ولی تک فرزند بودنش بنظرم مزیته که خواهرشوهرو جاری نداری.اینا نظر من بود بازم با پدر و مادرت مشورت کن دو کلام با اون اقا صحبت کن ببین اخلاقش چطوره بعد خودت تصمیم بگیر

یه جور تلخ آرومم...
اخه مردی که ۱۳ سال بزرگتره باید حداقل یه شغل خوب داشته باشه نه اینکه معلم باشه  عزیزم  حال ...

بله اینم یه حرفیه. خودمم همین فکرو میکنم ولی نظرم اصلا ثابت نمیمونه هر دقیقه یه جور فکر میکنم 

بله اینم یه حرفیه. خودمم همین فکرو میکنم ولی نظرم اصلا ثابت نمیمونه هر دقیقه یه جور فکر میکنم 

منم همینطورم ولی با توجه به اینکه کم سنی و تک فرزندی ممکنه خیلی بهتر از این موارد پیدا بشه  ممکنم هست نشه اکازیون نیست ولی بدم نیست  

میشه برام دعا کنین😍😍😍