2777
2789
عنوان

لیزززر😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 50 پست
چن جلسه رفتي؟

۸ جلسه و ۴ جلسه کنترل

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
یعنی بعد از لیزر هم باز درمیاد؟ پس فایدش چیه؟ بعداز لیزر برای اصلاح ازچی استفاده میکنید؟

از ژیلت باید استفاده کرد 

خب به اون صورت وحشتناک در نمیاد ... خیلییی کم و پراکنده و نازک میشه بعدش

و اینکه پوست به شدت لطیف میشه ... اصلا اون حالت تیغ تیغی و تیره که قبلا بعد از شیو داشت دیگه اونجوری نمیشه

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بعد از لیزر هم باز درمیاد؟ پس فایدش چیه؟ بعداز لیزر برای اصلاح ازچی استفاده میکنید؟

نه خب نسبت به قبل خیلی بهتر شده مثل موی صورته کرکیه معلوم نمیشه دست میزنی معلوم میشه😁

از ژیلت ولی دکترم گفت از کرم موبر استفاده کن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
چن دادی ؟ نمیشه ادامه بدی کامل بره 

جلسه ای ۱۲۰ تومن برای کنترل جلسه ای ۶۰ تومن گفت هر وقت دیدی بازم لازمه بیا فعلا که نرفتم

نه خب نسبت به قبل خیلی بهتر شده مثل موی صورته کرکیه معلوم نمیشه دست میزنی معلوم میشه😁 از ژیلت ولی ...

کرکی مثه صورت؟ چ خوب

اما من خجالت میکشم

وگرنه تا الان انجام داده بودم

خیلی دوست دارم،اما پام سنگینه ب رفتن،واسه خاطر خجالت

کرکی مثه صورت؟ چ خوب اما من خجالت میکشم وگرنه تا الان انجام داده بودم خیلی دوست دارم،اما پام س ...

آره مثل صورت رنگشم طلایی مانند میشه دقت کنی دیده میشه ولی دست کشیدنی میفهمی که مو هست

همون جلسه اول خجالتت می ریزه نگران نباش من الان ۱ در صد هم خجالت نمی کشم

کرکی مثه صورت؟ چ خوب اما من خجالت میکشم وگرنه تا الان انجام داده بودم خیلی دوست دارم،اما پام س ...

@خورشید_خانوووم  

@heho  

منممم خیییییییییلی خجااالتی بودم 

ولی واقعا شده بود یکی از دغدغه های ازدواجم...

دگ دلو زدم به دریا ورفتم 

جلسه اول همش داشتم عذر خواهی میکردم از اپراتورش...

گف عزیزم من کارم اینه... اصلا اهمیتی برام نداره...

منم دگ از جلسات بعد خجالتم کم شد

شنیدم دستگاها فرق دارن دوستانی ک انجام دادید شما کدومو پیشنهاد میکنید؟

نمیدونم اسم دستگاه من چی بود فکر میکنم الکساندرایت بود

دستگاه های دیگه رو تجربه نکردم با این دستگاه هم گفتم دیگه چجوری شده

چقد طول میکشه جلسه ای؟؟

هر ماه ۱ جلسه حدود ۵ دقیقه 

۸ جلسه ست کلا به علاوه ۳ ماه یک بار کنترل

شنیدم دستگاها فرق دارن دوستانی ک انجام دادید شما کدومو پیشنهاد میکنید؟

فعلا دستگاه الکساندرایت کندلا میگن که بهترینه