2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Volume 3 Color milky Appearance=Opaque PH 7.5 Viscosity=normal Liquefaction Time 30 min Sperm count 21.5 Milion Normal form 50% Abnormal form 50% Motility 1 hrs 81% Non Motility 19% Grade-I (minimal motility)30% Grade-II(good-fair activity) 40% Grade-III(good activity) 20% GRADE-IV(full activity) 10% WBC 4-6 RBC 0-1 EP Cell 1-2

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

تفسیر خاصی نداره تعدادش و تحرکش مهمه دیگه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
عزیزم واسه بارداری طبیعی دکتر من ب من گفت باید بالای سی میلیون باشه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من شوهرم 18 میلیون بود سه ماه دکترم بهش دارو داد شد 32 میلیون و من باردار شدم و کلا 4ماه اقدام بودم.