2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم ک دکتر بیا نبود خودم ازمایشو دفترچشو بردم پیش دکترم اونم براش شبی ی نصفه کلومیفن نوشت و قرص ولمن ک این ولمنه شامل همه ویتامینا بود و حسابی رو قوای جنسیشم اثر داشت و سوپر من شد ک ی شب و دو شب درمیون اقدام بودیم.خودمم ی ماه اخر اقدام لتروزل دکتر بهم داد و دو ماه قبلشم عکس رنگی انداخته بودم.شوهرت واریکسل نداره؟
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پس حدسم درست بود اخه ب شوهر منم ی دکتر اورولوژ گفت عمل بشه ولی دکترم اول دارو درمانی رو پیشنهاد داد و گفت عمل عین شمشیر دولبست ممکنه عالی شه ممکن افتضاح بشه باز خداروشکر واس شما بالا اومده ولی واقیعت واسه بارداریه طبیعی باز کمه الان حدش بدرد ای یو ای و ای وی اف میخوره
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بنظرم تحت نظر ی دکتر خوب دارو درمانی هم شروع کنه انشالله بالا بیاد چون عملش ی طوریه ک بعد ی مدت برمیگرده و کلا واریکسل درمان قطعی نداره.منم شوهرم الان گرید سه هستش ولی با دارو از 18 شد 32
عزیزم نا امیدی نداره علاوه ب اقدامت بفکرش باش ک بالاتر بیاد
قرص ولمن خارجیه بدون نسخه هم میدن پر از ویتامیناست من 30 تاشو میخریدم 43 تومن.تو نت سرچ کن میبینیش تو همین تی نی سایتم راجعبش تاپیک بود قبلا
ی بستش توش سی تا قرصه ب صورته دو ورقه 15تاییه شوهر من شبی یکی میخورد