2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم

348 بازدید | 63 پست

سلام،صبح میخواستم تاپیک بزنم حالم خوب نبود گفتم بعد میام باهاتون صحبت کنم،نظرتون رو بپرسم

اما الان ی موضوع دیگه اضافه شد😳😔

من باردار شدم و تقریبا یهویی،بعد من ن از نظر روحی ن چیزی امادگی نداشتم،همسرمم ک با بچه مخالفت داشت قبلا،

بعد ولی وقتی متوجه شد ،عکس العملش زیاد بد نبود

ما چندروز قبلش سر رفتارا و کارای اشتباهش صحبت میکردیم ک دیشب گفت ما هنوز قرار بود راج اون مسائل صحبت کنیم

دیروز بهش گفتم ک این اتفاق ناگهانی بوده و من هنوز کنار نیومدم،اخه تمام برنامه ریزیا بهم ریخت،ناشکری نمیکنم خداشاهده،شرایط سخته،

صبح میخواستم بگم بنظرتون الان ک تقریبا ۵ هفته س گناهه بندازم،چون صبح همسرم پیام داد اگه شرایطش رو نداری از نظر من مانعی نداره بنداز

تا اینجای قضیه رو بخونید،صبور باشید الان بقیش رو میگم دوستان،نتم ضعیفه

خدا خیرتون بده

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

حالا الان صحبت میکردیم تلفنی گفت تصمیمت چیه؟ گفتم فعلا در حال فکر کردنم ک فردا شرمنده نشم

ک یهو گفت خب اون روز داشتیم بحث میکردیم ک نصفه موند میخوای چیکار کنی؟گفتم من یا تو؟

الان تو باید اخلاقت رو درست کنی

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

از همون اول که تشکیل میشه انداختنش گناهه و دیه داره

بعد هم از کجا میدونی با اومدن این هدیه زندگیتون شیرین نمیشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد کللللللل این مدت و اذیت و ازاراش رو گفتم و مدام میگفت تو مقصری گ واستادی بتی میرفتی اول 

گفتم من هر کارررری کردم برت رضای خدا ک فردا روز شرمنده احدی نباشم

اما نشد،نمیخوای،فک میکنی من میخوام تو رو درست کنم بقول خودت

در حالی ک تمام زن و شوهرا دنبال پیدا کردن راه درست برا زندگین

خلاصه گفت دکتر پیدا کن بنداز،فردا 

بعد هم ک تکلیف خودمون رو.مشخص کنیم

الان نمیدونم چیکار کنم😭😖

از همون اول که تشکیل میشه انداختنش گناهه و دیه داره بعد هم از کجا میدونی با اومدن این هدیه زندگی ...

حرفای بعدش رو بخون گلم

خب بعدش

در نهایت گفت بنداز،تا تکلیف خودمون رو.مشخص کنیم 

میدونم مهریه نمیده

غیرمستقیم گفته نمیخامش دیگه.

اره خیلی سیاست داره،حالا من میگم بالفرض بندازم،اگه نزاره برم چی؟

حرفای بعدش رو بخون گلم

به هرحال از لحاظ شرعی گناهه و دیه هم داره

ولی دیگه تصمیم با خودتونه

کاش به جای بحث قلق های شوهرتو یاد میگرفتی

هیچ کس با بحث کردن آدم نشده که میخوای شوهرت بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂