2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 63 پست
منم همینو میگم😭😭میگم تقدیرت رو شکر تازه داشتم کنار میومدم و خوشحال گ بااومدن بچه ان شاالله درست م ...

به نظرم برید پیش مشاور😞تورو خدا نی نی رو از بین نبرید ،بخدا الان میشینم گریه میکنما

میخواهم بهترین باشم 🙌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من با اعتياد نميشه كنار اومد  اين وسط بچه هم لطمه ميخوره

اره من نگران ایندشم خدا شااااهده،دلمم نمیاد بندازم

ب اون ک جرات نکردم بگم اما از خدا ک پنهون نیس،بخاطر اعتیادش فقط

فک میکنه تفننی،فردا ک بیشتر بشه،کارتن خواب بشه،تکلیف ما چی میشه

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
به نظرم برید پیش مشاور😞تورو خدا نی نی رو از بین نبرید ،بخدا الان میشینم گریه میکنما

دل خودم خون،مشاور قبول نداره،خدا منه تا فردا خودم بمیرم ک هیچ کدوممون عذاب نکشیم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
متاسفانه چون اعتياد داره نگه داشتن بچه ريسك بزرگيه ولي بهتر با ي مشاور صحبت كني 

مشاور راهکارایی ک میده برعکس رو این جواب میده،هنوز اثرات مشاوره های قبل رو زندگیم

دل خودم خون،مشاور قبول نداره،خدا منه تا فردا خودم بمیرم ک هیچ کدوممون عذاب نکشیم

خب خودت برو پیش مشاور قرار نیست دوتایی برید تو برو پیشش شرایطتت رو بگو ،بگو همسرم نمیاد،به خودت راهکار میده عزیزم،حرف از مرگ نزن درسته شرایط فوق العاده بدی داره و سخته میفهمم که سخته ولی همه اینا یه دلیلی پشتش هست که من و تو الان متوجهش نمیشیم

میخواهم بهترین باشم 🙌
مشاور راهکارایی ک میده برعکس رو این جواب میده،هنوز اثرات مشاوره های قبل رو زندگیم

اگه ميتوني شوهرت درمان كني بچرو نگه دار 

ولي يك در صدم پيش خودت فكر نكن بچه بياد شوهرم درست ميشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد

اولش نظرم این بود ک بچه رو نگه داری و با ارامش و جلسات مشاوره اخلاق شوهرت رو درست کنی

ولی بعد ک گفتی اعتیاد داره،دو دل شدم.ریسک بزرگیه

درسته سقط گناهه،ولی بچه بیچاره هم دلش نمیخواد باباش معتاد باشه و تو خانواده متشنج رشد کنه

بنظرم حتما با مشاور صحبت کن و از خانواده ش بخواه باهاش حرف بزنن.

آدم معتاد بیماره گناه دارن خدا بچه فرستاده تا نجاتش بده شک نکن گلم

یعنی میشه؟؟؟؟

فردا روز نزنه تو سرم بگه من گفتم بنداز تپ.ننداختی،تو نشستی،مثلی ک الان همش یاداوری میکنه من گفتم تز اول راهمون یکی نیس،میگم خاک بر سرم با دل رحمم،گفتم همه ،قران میگه تمام تلاشت رو بکن،گفتم دیگه کم اوردم،نمیتونم،

اما این نی نی واقعا معجزه س،اصن اگه بدونی چطوری شد

خب خودت برو پیش مشاور قرار نیست دوتایی برید تو برو پیشش شرایطتت رو بگو ،بگو همسرم نمیاد،به خودت راهک ...

چی بگم والا،مشاورا ک یچیزایی میگن ک این اثر برعکس داره

یعنی میشه؟؟؟؟ فردا روز نزنه تو سرم بگه من گفتم بنداز تپ.ننداختی،تو نشستی،مثلی ک الان همش یاداوری می ...

تو ب چشم ی آدم بیچاره نگاه کن ک گرفتاره

عزیزم اعتیاد ترکش راحت نیست

خدا رحمت فرستاده ب زندگیت نترس خدا ب فکر آیندش هست ک فرستاده براتون

شوهرتم ب لطف اون بچه نجات میده شک نکن