2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 63 پست
اگه ميتوني شوهرت درمان كني بچرو نگه دار  ولي يك در صدم پيش خودت فكر نكن بچه بياد شوهرم درست مي ...

لجباز،خودشم میگه میگه اگه هزار نفر بیان و بگن اشتباه من حرف کسی رو قبول ندارم،میگه من ب خواسته هام تا الان نرسیدم هر چی ک خواستم،حرف خودم درست ترین

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اولش نظرم این بود ک بچه رو نگه داری و با ارامش و جلسات مشاوره اخلاق شوهرت رو درست کنی ولی بعد ک گفت ...

ااااای گل نگو خونوادش،ک مثلا فرهنگی م و لییییییی شعوووووور صفر،مشاور ابتر گفت برو بگو رفتم گفتم کاری کردن ک در حد خودکشی رسیدم از دست کارا و افکارشون،هیچ منطق و شعوری ندارن

اتفاقا الان تو صحبتامون همین یادآوری شد باهاش

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
با پدرش خانوادش صحبت کن مشکلت و بگو رهاش کنی دم نزنی بدتر میشه اعتیادش  

قبلا مشاوری گفت بگو،اما ی موردای دیگه بود،اگه ببینی چ کردن با من

تو ب چشم ی آدم بیچاره نگاه کن ک گرفتاره عزیزم اعتیاد ترکش راحت نیست خدا رحمت فرستاده ب زندگیت نترس ...

چی بگم والا عزیز،

راستی جواب بچه ها رو بدم،معطل نشن گلم میام خصوصی قربونت

دوستان ب معجزه اعتقاد ندارین؟ چرا نا امیدش میکنید من حاضرم قسم بخورم ک ب وجود اون بچه همسرش نجات پ ...

خوده اين خانم ميگه شوهرم لجبازه حرف حرف خودشه و اصلا پشيمون و ناراحت نيست ب خاطر اعتيادش

اگه ناراحت بود اين بچه ميشد ي انگيزه واسه درمانش ميگفت دارم بچه دار ميشم پدر ميشم خودمو درمان كنم

ولي اين اقا نميخواد بپذيره و خودشو درمان كنه

اينده اون بچه ميسوزه و اين خانمم شايد خودش تنها باشه تصميم گيري تو هر موردي براش خيلي راحت تر باشه تا با يك بچه

الهم صلی علی محمد وآل محمد
ااااای گل نگو خونوادش،ک مثلا فرهنگی م و لییییییی شعوووووور صفر،مشاور ابتر گفت برو بگو رفتم گفتم کاری ...

بنظر میاد همسرت هم اصلا مشتاق نیست.و کلا دلش نمیخوادتغییر کنه.عزیز دلم برو پیش ی مشاور کار بلد.

اگه هم میتونی با ارامش و ابراز علاقه ازش بخواه ک بخاطر این فرشته ک الان وارد زندگیتون شده،درست شه

دوستان ب معجزه اعتقاد ندارین؟ چرا نا امیدش میکنید من حاضرم قسم بخورم ک ب وجود اون بچه همسرش نجات پ ...

اول این فکر رو.کردم،اما امروز ک اینجور گفت یجوری شدم

دهن ب روزه،با بچه تو شکم این چ حرفایی میزنه،راستش میخواد باشم،اما دم نزنم،میگه من معتاد نیستم،کم میکشم دیر ب دیر،اما الان کم کم هفته دو گاهی سه بار هستش

جان دلمممم خب☹

جانت سلامت گلم،الان نمیدونم راه درست چیه؟ دارم دق میکنم

خوده اين خانم ميگه شوهرم لجبازه حرف حرف خودشه و اصلا پشيمون و ناراحت نيست ب خاطر اعتيادش اگه ناراحت ...

خودش هم گفت الان تصمیم بگیری بهتره تا باز با ی بچه زیر بغل

اخه چند روز پیش گفتم من خسته شدم،میرم 

اول گفت برو ،باز مث بچه ها ب من میگه باش بشین سر زندگیت اینقدر تو کارای من سرک نکش،مطمئن باش من معتاد نیستم و نمیشم،میگه با موقعیتایی ک داشتم هر کی دیگه بود الان بدترین کارا رو میکرد،تازه خود دار

بنظر میاد همسرت هم اصلا مشتاق نیست.و کلا دلش نمیخوادتغییر کنه.عزیز دلم برو پیش ی مشاور کار بلد. اگه ...

نمیدونم گلم واقعا هدفش چیه؟

اره خیلی سیاست داره،حالا من میگم بالفرض بندازم،اگه نزاره برم چی؟

دیگه خودت میدونی دیگه گلم.ازیه طرف انداختنش گناه کبیرست از یه طرفم بچه گناه داره.بشین قشنگ باخودش بحرف ببین میخاین چیکار کنین

دیگه خودت میدونی دیگه گلم.ازیه طرف انداختنش گناه کبیرست از یه طرفم بچه گناه داره.بشین قشنگ باخودش بح ...

حرفش این بنداز،تا بشه تصمیم گرفت 

خیلی شرایط سختیه