2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 63 پست
خب تو بهش اجازه دادی حرف انداختن بچه رو بگه از اول میگفتی هیچ کارخدا بی حکمت نیست بچه رحمته خدا ب ...

گفتم،تم اخلاقای این درست نیس،گفتم گناهه،ولی بیشتر چون این کارای اشتباه داره،میخواستم بفهمونم الان دیگه باید بزاری کنار اون کارارو

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
طلاق؟ چ راحت

اره چند روز قبلش گفت یا بشین و هیچ نگو ،یا میخوای بری برو 

الانم باز میگه برا رفتن دیر،تمام فامیل دوست و همکار تو رو دیدن،چجوری میخوای بری

فک کنم فقط میخواد بندازم بچه رو بعد بشینم و دم نزنم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هرحال از لحاظ شرعی گناهه و دیه هم داره ولی دیگه تصمیم با خودتونه کاش به جای بحث قلق های شوهر ...

من هر راهی رو رفتم ،راستش الان مواد میکشه و بقول خودش تفننی،قبلا کم بود الان زیاد شده،میگه چرا میفهمی و میگی،من چند ماهه هیچی نگفتم،چقدر صبوری کنم و نگم،چیزی؟

بهش برخورده ک بهم گفنی

میگم صورت مساله رو خط نزن،راه حل پیدا کن

قبل از هرکاری ی مشاور برید مشکلتون انشالله حل بشه نی نی رو هم نگه دارین هدیه خداس 

هدیه ک اره قربونش برم

اما زندگی با شرایطی ک میخواد سخته،میگه نبین و ب روم نیار هیچی

هیچ مردی خوبه خوب نیست هر مردی ی عیبی داره دیگه زمان درستش میکنه زیاد حرصه اخلاقاتشو نخور

حتی اعتیاد،میگه کم،ولی الان متوجه م بیشتر شده

واقعا سقط بچه یه حس گناهی روی دوش مادر میذاره،مادر شوهر من هفده سال پیش یه سقط داشته توی چهار ماهگی و دوقلو بودن چون خودش سه تا پسر داشته سقط کرده نمیدونسته دخترن بعد از سقط میفهمه خدا بهش دوقلوی دختر داده بود و هنوز که هنوزه وقتی حرفش میشه اشک.توی چشماش جمع میشه،عزیز من شما که میدونی رابطه خودت و همسرت درست نبوده چرا جلوگیری محکم نکردی که اینطور شه،واقعا حکمت خدا برام به شدت عجیبه که ماهایی که منتظریم باردار نمیشیم ولی کسایی که اصلا نمیخوان میشن😞

سقط کردن بچه گرفتن جون یک شخصه عزیزم ،خدا بنا به دلایلی اونو توی دلت گذاشته انقدر راحت درباره جون یک فرد تصمیم نگیر😭

میخواهم بهترین باشم 🙌
بچتو نکش لطفا  تا ابد غمش روی دلت سنگینی میکنه... زندگیتو بساز... همت کن... از مشاور کمک بگیر ...

از الان بخاطر اون طفلی ناراحتم،بد ترین دو راهی،میگم نکنه بمونه و عذاب بکشه

اما دل انداختن ندارم،

اونشب گفنم خدایا منو بکشی راحتترم،دل این کار رو ندارم،شاید لفظش رو بیام

بهش بگو من ن طلاق میگیرم ن باهات کاری دارم خدا بهم هدیه داده دمش گرم خودمو نی نیمو عشق است😁

از خداشه ک کاری ب کارش نداشته باشم بشبنم و دم نزنم

واقعا سقط بچه یه حس گناهی روی دوش مادر میذاره،مادر شوهر من هفده سال پیش یه سقط داشته توی چهار ماهگی ...

منم همینو میگم😭😭میگم تقدیرت رو شکر

تازه داشتم کنار میومدم و خوشحال گ بااومدن بچه ان شاالله درست میشه

اما شروع کرد ب گفتن این حرفا