2789
عنوان

دوغ عالیس😲😲😲🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 43 پست
منم چندروز پیش دیدم شاخ دراوردم دوغ 7200بود تن ماهی16 ماکارانی میگن شده6_7تومن رب دوباره گرون شد2 ...

ااقعا هم خدا به داد برسه فقط

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم چندروز پیش دیدم شاخ دراوردم دوغ 7200بود تن ماهی16 ماکارانی میگن شده6_7تومن رب دوباره گرون شد2 ...

خدای من یکی نیست جلو این گرونیارو بگیره. داریم به کجا میریم.بخدا که شوهر من درآمدش همون درآمد پارسالشه ولی همه چی 3 برابر شده ما دیگه تحمل نداریم بخدا

نشنیدم تا حالا،از کجا میشه خرید؟

از سوپریای که ماست و دوغ میفروشن بپرسین شاید داشته باشن . اینجا هس اصلش مال بهبهان هس اگه اشتباه نکنم خیلی خوشمزه س یه بطری یه لیتری ۵ تومنه

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

من موندم چرا همه کشورا دولت مرداشون ب فکر پیشرفت مردمن کشور ما به فکر بدبختی مردم

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           
الان فهمیدی؟دوغ قبل از عید ۷۰۰۰شد

والا من به تازگی خریدم ۷۰۰۰ تومن قبل عید قیمتش ۳۵۰۰ بود

خدای من یکی نیست جلو این گرونیارو بگیره. داریم به کجا میریم.بخدا که شوهر من درآمدش همون درآمد پارسال ...

بچه هامون چه گناهی کردن؟بچگی خودمون چقد میوه گوشت آجیل میخوردیم الان زمان این طفلکا این چیزا میترسم کم کم گیرشون نیاد بخورن

والا من به تازگی خریدم ۷۰۰۰ تومن قبل عید قیمتش ۳۵۰۰ بود

حتما مارک دوغ فرق داشته دوغ خوشگوار هنوز ۳۵۰۰هست 

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔