2777
2789
ممنون عزیزم❤❤

خیلی سخته کسی که گاهی تو براش مشکلاتشو رفع میکردی بعدا اینجوری بزنه جلو ....

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
نخیر اصلا هم اینطوری نیست هر دانشگاه یه تراز برای پذیرش نیاز داره با سهمیه هشتاد درصد اون تراز هم ...

عزيزم شما رتبت به دندون رسيد و نذاشتن بخوني!؟اينقدر حرص سهميه ميخورين اونا برفرض جاي شمارو بگيرن ولي اينو درك كنين اگر جاي كسي رو هم ميگيرن جاي رتبه برتر هست نه شما اگر بخاطر يدونه تست دندان قبول نشدي اونوقت اعتراض كن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما ک میگی ظرفیت اضافه اس بالاخره میخواد سمتی بهش داده بشه اون طرف بایدلیافت و سواد داشته باشه

وقتی همه ریس روسا با همین سهمیه ها بالا اومد باعث شده وضع مملکت انقده اشوب و بهم ریخته باشع 

من به جز سیل زده ها که حمایت مالی  برای کنکور ۹۸ به دردشون نمیخوره  با همه ی حرفت موافقم ...

درسته 

دولت میتونه حمایت اموزشیشو ی جور نشون بده مثل انواع کلاس ها و سی دی های آموزشی ( که البته فک‌کنم داشته باشند همچین چیزی ) ولی تو‌خود آزمون کنکور و استخدامی واقعا نباید بحثی از سهمیه باشه عادلانه نیست اصلا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
عزيزم شما رتبت به دندون رسيد و نذاشتن بخوني!؟اينقدر حرص سهميه ميخورين اونا برفرض جاي شمارو بگيرن ولي ...

خب بعدش میخوان برن سر کار اینا و هیچی حالیشون نیس در صورتی ک یه نفر ک کلی استعداد داره باید تو خونه بشینه 

عزیزم اونا فقط همون سالها سختی کشیدن ولی سختی خانواده شهدا و جانبازها همیشگیه. فقط فرقشون با کسی که ...

ببخشید فکر میکنین کسی حاضر میشه بخاطر موفقیتش پدر و مادرش همچین کاری براش کنن ؟ 

مشکل بقیه اینه با این قانون مخالفن  وگرنه اینجا کسی ناراحت نیس که چرا پدرش جانباز یا شهید نشده .... 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
عزیزم اونا فقط همون سالها سختی کشیدن ولی سختی خانواده شهدا و جانبازها همیشگیه. فقط فرقشون با کسی که ...

بیشتر از حمایت مالی حق الناسه

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

من خودم سهميه ندارم و دانشگاه پيام نور زبان خوندم اما مطمئنم كسايي كه ميگن سهميه بده اگر داشتن خيلياشون استفاده ميكردن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزيزم شما رتبت به دندون رسيد و نذاشتن بخوني!؟اينقدر حرص سهميه ميخورين اونا برفرض جاي شمارو بگيرن ولي ...

من رتبم 4000بود اما بخاطر 500تا فیزیو قبول نشدم و موندم پشت کنکور

رتبم نرسید ولی فکر نمیکنم کسی که ترازش6000بود رتبش به دندون میرسید:-\

تا کسایی مثل شما از رانت خواری دفاع میکنن بایدم وضعمون این باشه

درسته  دولت میتونه حمایت اموزشیشو ی جور نشون بده مثل انواع کلاس ها و سی دی های آموزشی ( ...

واقعا واقعا واقعا با تمام وجود با حرفت موافقم ....   

البته مطمعن نیستم ولی فکر میکنم تا حدودی اون کارو میکنن  چون دوستم  مادرشون شهید شده بودن و هر چند وقت یه بار میومدن و راجع به این چیزا پرس و جو میکردن ازش 

ولی اگه به این خوبی ای که شما گفتی انجام بشه عالیه  دیگه از سهمیه هم خبری نیس 

نخیر اصلا هم اینطوری نیست هر دانشگاه یه تراز برای پذیرش نیاز داره با سهمیه هشتاد درصد اون تراز هم ...

شما در مورد روش پذیرش دانشگاه میتونی از آموزش دانشگاه سوال کنی و ببینی اصلا هم اینطور هست یا نیست.

من خودم سهمیه ندارم دوست عزیز. پدر و مادر من فرهنگی هستن و درقید حیات و سالم خدا رو شکر.

پذیرش توی کنکور زیاد ربطی به معدل نداره..به تکنیک های تست زنی و سرعت عمل و ریسک نکردن برای نمره منفی نیاوردن هم ربط داره. مثلا من با معدل 17 رتبه کنکورم 1216 شد و رتبه ی یه نفر که اتفاقا توی مدرسه ی من هم بود با مدل 19 و نیم 3000 و خورده ای.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
خب بعدش میخوان برن سر کار اینا و هیچی حالیشون نیس در صورتی ک یه نفر ک کلی استعداد داره باید تو خونه ...

فقط با سهميه پارتي ميشه ميرن سركار؟؟عزيزم الان برو چشماتو باز كن ببين هركسي اشنا داره ميره سركار بي سواد باشه يا نه هم چيز مهمي نيست

جواب همون سالها رو هم ندادن متاسفانه

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
شما در مورد روش پذیرش دانشگاه میتونی از آموزش دانشگاه سوال کنی و ببینی اصلا هم اینطور هست یا نیست. ...

نه من بخاطر 500تا موندم پشت کنکور

اینی که براتون میگم رو از یه مشاور خیلی معتبر شنیدم که اتفاقا خودش هم جانباز بود،نمیدونم اسمش رو شنیدین یانه اقای هدایت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز