2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان ک ب سیل زده ها هم میخان سهمیه بدن بیچاره شدیم رفت

وقتی سیل اومد و تمام خونه و زندگی و کتاباشون رو آب برد به نظرم سهمیه حقشونه ....

اون موقع که بقیه توی آرامش درس میخوندن اون تمام زندگیش رفت زیر آب اخه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

اره استارتر منم با شما موافقم  واقعا انصاف نیست ... پزشکی باید بر اساس شایستگی باشه

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
وقتی سیل اومد و تمام خونه و زندگی و کتاباشون رو آب برد به نظرم سهمیه حقشونه .... اون موقع که بقیه ت ...

میتونن کنکور به تعویق بندازن نه اینکه سهمیه بدن وجای مارو ی نفر دیگه بگیره😡😠

😒واقعا موافقم طرف خنگه خداس جاش از ما بهتره دوستم با سهمیه جانباز باباش الان استخدامه آموزش پرورش شد بااینکه تو آزاد درس خونده بود حتی پول دانشگاشم از اونجا دادن حالا ما که ملی خوندیم بدون سهمیه کارم نداریم

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

سهمیه شاهد چیزی از سهم شما کم نمیکنه

ظرفیت اضافی هست که برای این افراد در نظر میگیرن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

نمیدونم چرا هیچ کس به سهمیه هیئت علمی اعتراضی تداره! طرف باباش هیئت علمی دانشگاهه و سهمیه داره اصلا مشکلی نیست 

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

اگر فکر میکنین با سهمیه شاهد خیلی دنیاتون زیر و رو میشه و به همه جا میرسین عزیزانتون رو بفرستین برن براتون سهمیه بیارن

میتونن کنکور به تعویق بندازن نه اینکه سهمیه بدن وجای مارو ی نفر دیگه بگیره😡😠

عصبانی نشو ولی وقتی کنکور رو به تعویق بندازن   برای کسی مثل شما هم فرصت میخرن 

کسی که زندگیشو آب برده توی ده بیست روزی که به کنکور اضافه میشه نه میتونه خونه شو جم و جور کنه واسه درس خوندن نه میتونه بره کتاب بخره .... 

تعویق کنکور فقط به نفع بچه های دیگس تا بیشتر دوره کنن ... و چیزای عقب موندشونو بخونن 

من با سهمیه برای بقیه مخالفم   یعنی هر سهمیه ای 

ولی وقتی جایی زلزه یا سیل میاد که برای اون ادما نه پول میمونه نه کتاب نه وسایل زندگی  واقعا سهمیه حقشون نیست ؟ 

خدا شاهده   به خدای احد و واحد جایی که من هستم اصلا سیل نیومد که بخوام به نفع خودم حرف بزنم اما انصافم اجازه نمیده ازشون طرفداری نکنم 

اگر فکر میکنین با سهمیه شاهد خیلی دنیاتون زیر و رو میشه و به همه جا میرسین عزیزانتون رو بفرستین برن ...

والا بابای من جبهه هم رفته اثرات شیمیای جنگ باعث شده بود سرطان بیاره دکترم گفت بیا جانباز بنویسم قبول نکرد بعضیا خودشونو زخمی کردن رفتن گفتن جانبازن.بعد نبود برادر تو زندگی خواهر چه تاثیری داره که به اونام سهمیه میدن

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

دختر خوب اگه همه ی کامنتای تاپیکتو بخونی متوجه میشی که من گفتم حق با شماست استاتر  پزشکی باید بر اساس شایستگی باشه 

وبا سهمیه مخالفم 

ولی بحث سیل زده ها با اون سهمیه ای که گفتی  جداست .... 

وقتی شرایط روحی و زندگی و مالی   کسی دو ماه قبل کنکور داغون میشه  با تعویق ده بیس روزه ی کنکور هیچ دردی ازش دوا نمیشه به جز اینکه بقیه ی بچه های شهرای دیگه به درسای عقب موندشون میرسن و کتاباشونو دوره ی بیشتری می کنن 

برات هم قسم خوردم که باور کنی منن مثل تو جایی زندگی میکنم که سیل نیومد و قائدتا باید تو جبهه ی تو باشم ولی نمیتونم به کسی که خونش رفت زیر آب و کتاباش خیس و پاره شدن فکر نکنم .... 

ولی با بقیه ی سهمیه ها مخالفم