2777
2789
سهمیه شاهد چیزی از سهم شما کم نمیکنه ظرفیت اضافی هست که برای این افراد در نظر میگیرن

چرا کم نمیکنه همینا اگه به همه تعلق بگیره خیلیا ناحق نمیرن سرکار و دانشگاه

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
دختر خوب اگه همه ی کامنتای تاپیکتو بخونی متوجه میشی که من گفتم حق با شماست استاتر  پزشکی باید ب ...

خب فقط برا اونارو عقب بندازن کنکورشونو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا بابای من جبهه هم رفته اثرات شیمیای جنگ باعث شده بود سرطان بیاره دکترم گفت بیا جانباز بنویسم قبو ...

ایشون خودشون نخواستن وگرنه وظیفه ی هر حکومتیه که به کسایی که برای دفاع از موجودیت اون حکومت مایه گذاشتن خدمات بیشتری از سایر شهروندها ارائه بده و این کار توی تموم دنیا انجام میشه.

من رابطه ی براد و خواهری شما رو نمیدونم ولی هرچی خواهر شهید من تا حالا دیدم نبود برادرشون از لحاظ روحی خیلی روشون اثر گذاشته..خیلی برام عجیبه این حرفتون!

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
خب فقط برا اونارو عقب بندازن کنکورشونو

خب متاسفانه یه قانونی که باشه برای همه س 

و این کارو نمیکنن دوستم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
وقتی سیل اومد و تمام خونه و زندگی و کتاباشون رو آب برد به نظرم سهمیه حقشونه .... اون موقع که بقیه ت ...

نمیان نگا کنن شما تو اب بودی یا نبودی به خاطر یه عده که واقعا تو سختی بودن یه عده دیگه که حتی تو اون شهر نبودن در موقع سیل و خونشونم بردن سهمیه میگیرن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
نمیدونم چرا هیچ کس به سهمیه هیئت علمی اعتراضی تداره! طرف باباش هیئت علمی دانشگاهه و سهمیه داره اصلا ...

اینم مشکله دیگه از لحاظ مالی تامین میکنن بسه خنگیشونم به خاطر نبود پدره؟والا ناحقه

نمیان نگا کنن شما تو اب بودی یا نبودی به خاطر یه عده که واقعا تو سختی بودن یه عده دیگه که حتی تو اون ...

اره ... قانون واسه همه اجرا میشه ... 

چونکه معلوم نیست اون موقع واقعا طرف اونجا بوده یا نه  این مشکلاتم پیش میاد 

همیشه یه کسایی هستن که سود الکی ببرن ...

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
چرا کم نمیکنه همینا اگه به همه تعلق بگیره خیلیا ناحق نمیرن سرکار و دانشگاه

ببین عزیزم اگر میگم چیزی کم نمیکنه منظورم اینه که فلان دانشگاه 100 تا صندلی برای حقوق سهمیه داره مثلا. اون 100 تا صندلی برلی داوطلب های عادیه. ولی حکومت دستور میده تا اون دانشگاه 101 صندلی سهمیه داشته باشه و برلی اون 1 صندلی داوطلب های دارای سهمیه شاهد یا هیئت علمی با هم رقابت میکنن. از سهمیه شما چیزی کم نشده یه ظرفیت اضافی باز شده

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
اینم مشکله دیگه از لحاظ مالی تامین میکنن بسه خنگیشونم به خاطر نبود پدره؟والا ناحقه

منم موافقم که باید بر اساس سطح تحصیلی باشه 

خنگها به جایی نمیرسن. شما نگران نباش خانوم باهوش!

اونقدر توی سهمیه شاهد و هیئت علمی افراد باهوش هستن که نوبت به خنگ ها نرسه

ایشون خودشون نخواستن وگرنه وظیفه ی هر حکومتیه که به کسایی که برای دفاع از موجودیت اون حکومت مایه گذا ...

بس اونوقت اونایی که خونوادشونو گذاشتن رفتن جنگ شهید نشدن آدم نبودن خونوادشون آدم نبود؟نه عزیزم این سهمیه ها باعث شده شایسته سالاری حذف بشه.دو جا کار هس اونم فرزندای شهدا و جانبازا میرن

بچه ها پلدختر چطوره من از الان برم اونجا بگم اینجا بودم سیل کتابامو برد نتونستم بخونم

همین طور الکی که نیست

مگه شما دانش اموز اونجا بودی یا خونتون اونجا بوده ؟ !!!

اگه اینجوری بود که همه میرفتن مناطق سیل زده ....