2777
2789

قطعا حمایت مالی باید صورت بگیره ازین افراد ولی سهمیه کنکور حتی اگر بگیم ظرفیت اضافی هست بنظرم عدالت اموزشی نیست اصلا 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
ببین عزیزم اگر میگم چیزی کم نمیکنه منظورم اینه که فلان دانشگاه 100 تا صندلی برای حقوق سهمیه داره مثل ...

نخیر اصلا هم اینطوری نیست

هر دانشگاه یه تراز برای پذیرش نیاز داره

با سهمیه هشتاد درصد اون تراز هم بیاری قبول میشی

اصلا صندلی اضافه کردنی در کار نیست

بعدشم همین که میگن شایسته سالاری نه روابط برای همینم صدق میکنه

چون شما خانواده ی فلان جانبازی صندلی داری حالا چه شایسته باشی چه نه

من خودم پارسال کنکور دادم،یه همکلاسی هام که اصلا درسش خوب نبود با سهمیه پدر دندون پزشکی قبول شده من با معدل دیپلم19.94پشت کنکورم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطعا حمایت مالی باید صورت بگیره ازین افراد ولی سهمیه کنکور حتی اگر بگیم ظرفیت اضافی هست بنظرم عدالت ...

اگه اون سهمیه ی اصلی هر ساله  رو میگی 

منم موافقم     

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
اگه اون سهمیه ی اصلی رو میگی  منم موافقم      

کلا سهمیه کنکور و‌استخدام رو میگم چ اصلی چ غیراصلی

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
نخیر اصلا هم اینطوری نیست هر دانشگاه یه تراز برای پذیرش نیاز داره با سهمیه هشتاد درصد اون تراز هم ...

واقعا ناراحت کننده س 

امیدوارم امسال موفق بشی 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
خنگها به جایی نمیرسن. شما نگران نباش خانوم باهوش! اونقدر توی سهمیه شاهد و هیئت علمی افراد باهوش هست ...

والا ببینی دوست منو باور میکنی خنگا به جای خوب میرسن بعدم واقعا من که اونقد وقت گذاشتم اونقد شاگرد زرنگ بودم چرا به جایی نمیرسم و موارد مشابه من که تعدادشونم کم نیس

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

من سهميه ندارم اما يك چيزي ميگم و تمام اولا اگر خود سما هم داشتي استفاده ميكردي دوما شما با رتبه دو رقمي پزشكي قبول نشدي و اون ادم شده!؟اگر رتبه شما به قبولي برسه قبول ميشي و اصلا ربطي به اون سهميه نداره اونا بين سهميه خودشون رتبه بندي ميشن فقط سال ٩٧ بود كه بين مناطق هم رتبه بندي شد ضمنا شايد چنديدن سال قبل با اين رتبه ها ميشد قبول شد اما الان توي تبريز طرف بايد همشو بالاي ٥٠ بزنه تا قبول بشه شما ميگي قبول نشه به ما چه خب بخون رتبت برسه تو قبول شو

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خنگها به جایی نمیرسن. شما نگران نباش خانوم باهوش! اونقدر توی سهمیه شاهد و هیئت علمی افراد باهوش هست ...

مث اینکه شما تو اداره ها نیستی 

اجیم میگه ریسم با سهمیه اومده همش سرکار داره با گوشی توپ بازی میکنه من کاراشو انجام میدم 

کلا سهمیه کنکور و‌استخدام رو میگم چ اصلی چ غیراصلی

من به جز سیل زده ها که حمایت مالی  برای کنکور ۹۸ به دردشون نمیخوره 

با همه ی حرفت موافقم  اصلا با سهمیه های دیگه موافق نیستم واقعا  چه واسه کنکور چه واسه هر چیز دیگه 

بس اونوقت اونایی که خونوادشونو گذاشتن رفتن جنگ شهید نشدن آدم نبودن خونوادشون آدم نبود؟نه عزیزم این س ...

عزیزم اونا فقط همون سالها سختی کشیدن ولی سختی خانواده شهدا و جانبازها همیشگیه.

فقط فرقشون با کسی که پدرش رو به خاطر یه حادثه از دست داده اینه که پدر اونا به خاطر وطن جنگیدن و حالا وظیفه ی سران همون وطنه که خدماتی رو به خانواده هاشون ارائه کنن.

الان هم دیر نشده البته..هرکس فکر میکنه با داشتن سهمیه بچش شغل و تحصیل و آیندش تضمین میشه میتونه از خودگذشتگی کنه و بره برای بچش یا سهمیه شاهد بیاره یا حداقل درس بخونه و جزو هیئت علمی دانشگاه بشه.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

یه دوست دارم پدرش جانباز بود که بماند الان معتاد و ضد نظام و... هستش. خواهرش رتبش شد 20000و به خاطر جانبازی پدرش با رتبه2000رفت دانشگاه دولتی. 

من با این سهمیه ها مخالفم. رفتین جنگیدین دمتون گرم. نه اینکه همه چیز به نفعتون باشه. بسه 30ساله همه جا به نفعتون بوده خدایی دیگه بسه. 

یه دوست مجازی دارم باباش رییس بنیاد شهیده. تیر یه پاش هم خورده. منطقه سه هم هست منطقه زلزله زده هم هست. کلا 10تا سهمیه داشت اینطور که خودش میگفت  خودش علنا میگه من سرکنکور بخوابم هم پزشکی قبولم

بابام میگه همکارش یه سال سابقه داره ولی فرزند شهیده. بیمه و.. براشون رایگانه. حقوقش هم با بابای من که رییسه و 27سال سابقه کار داره300تومن اختلاف داره.

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز