2777
2789
واقعا واقعا واقعا با تمام وجود با حرفت موافقم ....     البته مطمعن نیستم ولی فکر م ...

فک کنم باشه 

ولی اگر اینجوری میشد عادلانه تر بود شأن شهدا و‌جانبازا هم بیشتر حفظ میشد الان خیلی ها جبهه دارن دربرابر شهید و جانباز بخاطر همین بی عدالتی ها

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من رتبم 4000بود اما بخاطر 500تا فیزیو قبول نشدم و موندم پشت کنکور رتبم نرسید ولی فکر نمیکنم کسی که ...

من دفاع نكردم و گفتم منفعتي برام نداره چون نه خودم سهميه دارم و نه چيزي اما ميگم بجاي اين حرف بشين درستو بخون 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من رتبم 4000بود اما بخاطر 500تا فیزیو قبول نشدم و موندم پشت کنکور رتبم نرسید ولی فکر نمیکنم کسی که ...

وای     

امیدوارم امسال موفق شی واقعا ناراحت شدم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

من عاشق ایرانم و برای همه اونایی ک در راه وطن چ شهید شدن چ جانباز چ اسیر چ مفقودالاثر واقعا احترام قائلم بشدت 

ولی سهمیه کنکور انصافا بی عدالتیه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من دفاع نكردم و گفتم منفعتي برام نداره چون نه خودم سهميه دارم و نه چيزي اما ميگم بجاي اين حرف بشين د ...

من درسمو میخونم ولی کسی هم نمیتونه بگه این بی عدالتی نیست که یکی با تراز6000دندون قبول بشه;-)

فقط با سهميه پارتي ميشه ميرن سركار؟؟عزيزم الان برو چشماتو باز كن ببين هركسي اشنا داره ميره سركار بي ...

عزیزم من نگفتم تنها مشکل جامعه همینه 

بعله پارتی بازی و اشنا و اینا هم جز مشکلات جامعه اس 

ولی سهمیه هم یکی از دلایلشه 

معلم با فوق دیپلم اومده سر کلاس میشینه گوشی دستش میگگیره به سواد ربط نداره؟  به عقل ربط نداره؟

فقط با سهميه پارتي ميشه ميرن سركار؟؟عزيزم الان برو چشماتو باز كن ببين هركسي اشنا داره ميره سركار بي ...

عزیزم رشته های پزشکی ک با جون ادم سروکار داره خیلی حساستره وقتي طرف با سهمیه پزشکی قبول میشه صد درصد خطاها و اشتباهات پزشکيشم درآینده خیلی زياده .نمیدونم شما چرا انقدر ازاین بی عدالتی دفاع میکنید.

فک کنم باشه  ولی اگر اینجوری میشد عادلانه تر بود شأن شهدا و‌جانبازا هم بیشتر حفظ میشد الان خیل ...

حساب اونا واقعا جداست 

ما هم اگه چیزی میگیم از این بی عدالتی ها ناراحتیم 

وگرنه مدیون کسی هستیم که بخاطر ما کشته شده 

اما نمیشه این بی عدالتی رو هم نادیده گرفت 

مثل چیزی که  برای کاربر  هولد_کافیلد  اتفاق افتاده واقعا ناراحت کننده س 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
عزیزم من نگفتم تنها مشکل جامعه همینه  بعله پارتی بازی و اشنا و اینا هم جز مشکلات جامعه اس  ...

نه نداره ولي اينم ميدونم ٩٠ درصد مخالفا اكر داشتن اونان استفاده ميكردن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من درسمو میخونم ولی کسی هم نمیتونه بگه این بی عدالتی نیست که یکی با تراز6000دندون قبول بشه;-)

موافقم.ناخواسته درامدشون حلال نیس

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
درسته  دولت میتونه حمایت اموزشیشو ی جور نشون بده مثل انواع کلاس ها و سی دی های آموزشی ( ...

ببین عزیزم فرض کن شما معلمی 

یه شاگردت با شرایط خانوادگی مناسب نمرش توی امتحانت 20 شده.

یه شاگردت پدرش جانبازه و میدونی توی خونه آرامش و آسایش کامل به این خاطر براش فراهم نیست. با شرایط روحی که داشته نمرش 15 شده.

اونی که از لحاظ روحی به خاطر شرایط سخت پدرش یا از دنیا رفتنش این نمره رو گرفته رو نمیشه با دانش آموزی که توی شرایط ایده آلی بوده و 20 گرفته مقایسه کرد. 

حالا شما 100 تا معلم خصوصی و کتاب کمک آموزشی براش بگیر، اینا تاثیری توی شرایط روحیش داره که بتونه تاثیری روی نمرش داشته باشه؟ 

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
عزیزم رشته های پزشکی ک با جون ادم سروکار داره خیلی حساستره وقتي طرف با سهمیه پزشکی قبول میشه صد درصد ...

من بالا هم گفتم دفتع نميكنم اما كسي كه كنكوري هست بجاي اين تاپيك ها اگر بخونه و دو تا تست بيشتر بزنه مطمئنن قبول ميشه 

نه نفعي برام داره اينا نه منو ميبره سر كار 

ايشونم كنكوري هستن همسر منم كنكوري هست ولي همسر من حتي گوشي هم دستش نگرفته تو يه سال و صب تا شب تو اتاق خودشو زندوني كرده و فقط ميخونه

میشه بگی به چی ربط داره؟

شانس داره اشنا داره

2790
2778
2791
2779
2792