2777
2789
عنوان

حاله در بی بی چک

312 بازدید | 47 پست

سلام عزیزان 

من دیروز بی بی چک گذاشتم منفی بود 

امروز صبح گذاشتم یه حاله ی خیلی کمرنگ داشت ک حتی تو عکس هم دیده نمیشه ولی با دیروزی ک مقایسه میکنم هست 

امروز روز موعدمه 

ب نظرتون آزمایش نشون میده

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو ازمايش

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

مبارکه

ولی برا ازمایش خون صبر کن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

صبر کن فردا بی بی چک بعدم پررنگ شد برو ازمایش عقل سلیم اینو میگه ،چون اگه زود  ازمایش بری بی بی چکت کم رنگ باشه  بتات پاییینه و دوباره باید تکرار کنی ازمایش رو 

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 

به نظر منم برو ازمایش خودتو منتظر نزار

منم یه روز بعد از موعدم بی بی چک زدم اصلا تو عکس معلوم‌نبود عکسشو که فرستادم تو گروهام همه گفتن منفیه.ولی خودم هالرو میدیدم رفتم ازمایش و مثبت بود.ان شاالله توام بارداری

صبر کن فردا بی بی چک بعدم پررنگ شد برو ازمایش عقل سلیم اینو میگه ،چون اگه زود  ازمایش بری بی بی ...

ینی تا فردا پر رنگ میشه 

خیلی حاله ی کم رنگیه

به نظر منم برو ازمایش خودتو منتظر نزار منم یه روز بعد از موعدم بی بی چک زدم اصلا تو عکس معلوم‌نب ...

جدا خدا کنه مرسی از انرژی ات

بذار فردا یا پس فردا بزن دوباره اگه پر رنگ تر شد برو ازمایش

وقتی تو بی بی چک هاله میوفته پس یعنی بتات کمه هنوز

پس تو خونتم کمه ک ممکنه نشون نده یا عددش پایین باشه اونوقت استرس بگیری

منم شنبه گذاشتم یه هاله محو افتاد دیروز یه کم پر رنگ تر شد

گذاشتم شنبه برم آزمایش