2777
2789
عنوان

😢😢اکوی قلب جنین😢😢

2779 بازدید | 51 پست

بچه ها کسی بوده تو اکوی قلب جنینش بگن دریچه آئورتش تنگه یا کلا ایرادی گرفته باشن؟؟؟توروخدا جواب بدین😢😢

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

براکوچولوت 100تاصلوات میفرستم انشاالله صحیص وسلامت بیادبغلت نگران نباش عزیزم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براکوچولوت 100تاصلوات میفرستم انشاالله صحیص وسلامت بیادبغلت نگران نباش عزیزم

مرسی عزیزممم.خیلی لطف میکنی

بخدا این 8 ماه واقعا عذاب کشیدم

بمیرم😔یجای معتبر دیگ هم برو مثلا یجا رفتم گف یبلب بچت سوراخ  جای معتبر رفتم گف ن بابا

من مازندرانم.نمیدونم چرا ولی تحقیق ک کردم فقط دوجا اکوی قلب جنین انجام میدن.یجاشو ک رفتم

یکی دیگم میگه 500 میگیره.تا حالا تو این 8 ماه بارداری نزدیک 10 میلیون هزینه کردم فقط

بمیرم😔یجای معتبر دیگ هم برو مثلا یجا رفتم گف یبلب بچت سوراخ  جای معتبر رفتم گف ن بابا

این دکتری ک رفتم واقعا کارش خوبه و خیلی دقت کرد.حتی وقتی دید خسته شد بهم گفت برو فردا دوباره بیا.شما بچتون بدنیا اومده؟مشکلی نداره؟

من مازندرانم.نمیدونم چرا ولی تحقیق ک کردم فقط دوجا اکوی قلب جنین انجام میدن.یجاشو ک رفتم یکی دیگم م ...

بابل بیمارسان امیرکلا برو.اون موقع دکتر زمانی قلب جنین اکو مبکرد ولی الان فک کنم رف امریکا حالااومده باشه. همین الان۱۱۸شماره بیمارسان بگیر نوبتش بپرس چجوری تلفنی میره تو نوبت

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
یکیو میشناسم که دور از جون شما حتی بهش گفتن برو ختم بارداری بخاطر مشکل قلب.که اشتباه کرده بودن.حتما ...

من 33 هفتم.تازه دیروز رفتم اکو.دیابتیم هستم

ولی استان ما فقط دونفر اکوی قلب جنین انجام میدن و چون خطر زایمان زودرس دارمو سرکلاژیم نمیتونم تا تهران برم

بابل بیمارسان امیرکلا برو.اون موقع دکتر زمانی قلب جنین اکو مبکرد ولی الان فک کنم رف امریکا حالااومده ...

گلم من خودم بابل زندگی میکنم

امروزم رفتم امیرکلا.میگن ی ساله ک دیگه اکوی جنین نمیکنن.فقطم دکتر بابازاده انجام میده ک اونم تو مطبشه و 500 تومن میگیره.

این دکتری ک رفتم واقعا کارش خوبه و خیلی دقت کرد.حتی وقتی دید خسته شد بهم گفت برو فردا دوباره بیا.شما ...

ن خدارو شکر .ولی از رو احساسات تصمیم نگیر حتما حتما مطمعنشو ک سالمه وگرنه اینده بچه خراب میشه

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
گلم من خودم بابل زندگی میکنم امروزم رفتم امیرکلا.میگن ی ساله ک دیگه اکوی جنین نمیکنن.فقطم دکتر بابا ...

تو رو قران پیش این نرو من رفتم گف قللبش سوراخه انقد نفرین کردم ک نگو

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
پیش اون یکی هم برو.به هر حال میگم احتمال اشتباه وجود داره

دیروز کلی هزینه ی اکو دادم.یکی دیگه هم میگه 500 میگیره.همسرم اصرار داره برم ولی خودم نمیخوام

واقعا خسته شدم از این هزینه ها

هر هفته دارم ی هزینه ای برای این بارداری میکنم