2777
2789
عنوان

😢😢اکوی قلب جنین😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 51 پست
ن خدارو شکر .ولی از رو احساسات تصمیم نگیر حتما حتما مطمعنشو ک سالمه وگرنه اینده بچه خراب میشه

دکتر بهم گفت الان کاری نمیتونی بکنی تا دنیا بیاد.دنیا ک اومد یا بیمارستان خودش درخواست میده قلب اطفال بچه رو معاینه کنن یا اینکه ما فرداش ببریمش پیشش.در هر صورت اگه بازم اکو کنمو بگه مشکل داره الان کاری از دست من بر نمیاد

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا دختر من گفت یکی از سوراخ های قلبش بسته نشده و خون زیاد میره توقلب , به دنیا که اومد تقریبا 3ماهش که بود رفتم باز همینو گفت, 5ماهش که بود رفتم گفت سوراخ بسته شده و دیگه مشکلی نیست 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
تو رو قران پیش این نرو من رفتم گف قللبش سوراخه انقد نفرین کردم ک نگو

بابازاده گفت؟؟؟بعدش امیرکلا تکرار کردین؟

دکتر بهم گفت الان کاری نمیتونی بکنی تا دنیا بیاد.دنیا ک اومد یا بیمارستان خودش درخواست میده قلب اطفا ...

خوب پس صبر کن و توکل بخدا اگه کاری برنمیاد.بیشتر مواقع ختم به خیر میشه اینجور مسائل.به خودتو فسقلی استرس نده

حرفمو گوش بده برو تهرا بیمارسان رجایی.مازندران دکتر قلب اطفال خوبی نداره

آخه شرایط جسمیم خوب نیس تا تهران برم.رجایی هزینش چجوریه؟

دکتر بهم گفت الان کاری نمیتونی بکنی تا دنیا بیاد.دنیا ک اومد یا بیمارستان خودش درخواست میده قلب اطفا ...

اتفااااااقا کاملا حرفت اشتباه اگه یجای خوب بری و تشخیص بدن همین الان بهت دارو میدن مشکلش حل میشه خیلیارو دیدم تو سن تو فهمیدن و بادارو قبل اینکه دنیا بیاد خوب شدن

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

بله ظاهرا کاری نمیشه کرد تو بارداری, این هزینه رو بذار بعد که ان شاالله به دنیا اومد باز پیگیری کن که خدای نکرده به مشکلی نخورید

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
بله ظاهرا کاری نمیشه کرد تو بارداری, این هزینه رو بذار بعد که ان شاالله به دنیا اومد باز پیگیری کن ک ...

ن دارو داره بعضی مشکلات شایدم اصن چیزی نباشه استرس نابودش میکنه

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪