2777
2789
عنوان

😢😢اکوی قلب جنین😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 51 پست
مرسی عزیزدلم.ایشالله خدا بچه ی گلتو واست نگه داره☺

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟؟ میخواستم بدونم بعد زایمانت چکار کردی؟

انشاله  ک پسرت سالمه

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟؟ میخواستم بدونم بعد زایمانت چکار کردی؟  انشاله  ک پسرت ...

سلام عزیزم.هیچی دیگه.بچم دنیا اومد تحت نظر داشتنش.فقط میاوردن شیر مسدادم بعد میبردنش.فرداشم موقع مرخص شدن گفتن صدای اضافه از قلبش میشنون.منم یراست از بیمارستان بردمش اکو.ک گفتن خداروشک اون مشکلش برطرف شد.فقط ی سوراخ کوچیک داره ک خودش جذب میشه

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
سلام عزیزم.هیچی دیگه.بچم دنیا اومد تحت نظر داشتنش.فقط میاوردن شیر مسدادم بعد میبردنش.فرداشم موقع مرخ ...

سلام . خداروشکر عزیزم . خدا گل پسرتو زیر سایه تون حفظ کنه🙏🙏❤❤

من هم امینو شدم بخاطر تیغه بینی ک خدارو شکر سالم بود نمونه ام. دکترم اول گفت  لازم ب اکو نیست . 

اما بعد چون ارجاعم داده به متخصص بارداری پر خطر گفت اگه لازم دونست ایشون برات تجویز کنه ..  چطور تشخیص میدن ک نیاز به اکو هست ؟؟؟ تا چند هفته میشه انجامش داد؟؟؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام . خداروشکر عزیزم . خدا گل پسرتو زیر سایه تون حفظ کنه🙏🙏❤❤ من هم امینو شدم بخاطر تیغه بینی ک خ ...

خیلی ممنون عزیزم.ایشالله نی نی شمام سالم بیاد تو بغلتون

معمولا کسایی ک قند بارداری دارن این اکوی قلب جنینو انجام میدن.من با اینکه انسولین میزدم دکترم برام‌ننوشت.ولی خودم گفتم برام نوشت.بعضی از دکترا برای تمام مریضای باردارشون مینویسن اجباری انجام بدن.بعصیا هم نمینویسن.اجباری نیس.ولی فک میکنم تا چند سال دیگه اجباری بشه.بهترین زمانشم ۱۸ هفته هست.ولی من ۳۳ هفته انجام دادم.شما اگه دیابت دارین یا تو بارداریتون س ماخوردگی شدید یا آنفولانزا گرفتین خودتون درخواست بدین انجام بدین

خیلی ممنون عزیزم.ایشالله نی نی شمام سالم بیاد تو بغلتون معمولا کسایی ک قند بارداری دارن این اکوی قل ...

مرسی از راهنماییت عزیزم . هنوز تست گلوکز تو بارداری ندادم . اما دیابت ندارم . سرماخوردگی هم نه..

من الان تو 22هفته هستم دکتر منم اجباری نگفت ک انجام بدم . اما خودم ازش پرسیدم اول گفت نه بعد گفت اون دکتر اگه تشخیصش هست میتونم انجام بدم احتمالا با این وضعیت میوفته بعد سال . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مرسی از راهنماییت عزیزم . هنوز تست گلوکز تو بارداری ندادم . اما دیابت ندارم . سرماخوردگی هم نه.. &n ...

خواهش میکنم

من‌از اول بارداری دیابت داشتم.تو ۳ ماهگی ی آنفولانزای شدید گرفتم

اطرافیانم ک با‌من و بعد من باردار بودن هیچکدوم اکوی قلب جنین انجام ندادن...فقط دخترخالم چون جفتش تک شریانی بود انجام داد