2777
2789
عنوان

😢😢اکوی قلب جنین😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 51 پست
ن دارو داره بعضی مشکلات شایدم اصن چیزی نباشه استرس نابودش میکنه

آره استرس خیلی بده , منم چقدر گریه کردم , هم تو بارداری هم بعد زایمان , هنوزم گاهی میگم نکنه مشکلی داره و دکتر درست تشخیص نداده 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
برا دختر من گفت یکی از سوراخ های قلبش بسته نشده و خون زیاد میره توقلب , به دنیا که اومد تقریبا 3ماهش ...

خدتروشکر.سوراخا معمولا خودشون بسته میشن.ولی دکتر بمن گفت دنیا ک اومد باید بالن بزنن

دختر شما بدنیا اومد تو دستگاه گذاشتن؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس صبر کن و توکل بخدا اگه کاری برنمیاد.بیشتر مواقع ختم به خیر میشه اینجور مسائل.به خودتو فسقلی ا ...

خدا کنه.دارم دق میکنم به این فکر میکنم ک بچه ی کوچیک باید کلی درد بکشه😢😢😢

اتفااااااقا کاملا حرفت اشتباه اگه یجای خوب بری و تشخیص بدن همین الان بهت دارو میدن مشکلش حل میشه خیل ...

عزیزم این مشکلی ک قلب بچه ی من داره فعلا هیچ درمانی نداره تو بارداری.کلا درمان دارویی نداره.یا بالن میزنن یا فنر میزنن یا جراحی میکنن

بله ظاهرا کاری نمیشه کرد تو بارداری, این هزینه رو بذار بعد که ان شاالله به دنیا اومد باز پیگیری کن ک ...

پیگیر هستم فعلا...

بروووو دختر دختر مازندران دکتر قلب اطفال بدرد بخور ندارهاااااا

آره نداره.بابازاده رو نمیدونم ولی دکتر شاکری ک پیشش رفتم خوبه

خدتروشکر.سوراخا معمولا خودشون بسته میشن.ولی دکتر بمن گفت دنیا ک اومد باید بالن بزنن دختر شما بدنیا ...

ممنون عزیزم , نه خداروشکر مشکلی نداشت , دکتر گفت اگه وزن گیریش بد باشه یه دلیلش میتونه قلبش باشه ,دخترم وزن گیریش بد نیست ولی خیلی خوب هم نیست 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
ممنون عزیزم , نه خداروشکر مشکلی نداشت , دکتر گفت اگه وزن گیریش بد باشه یه دلیلش میتونه قلبش باشه ,دخ ...

ایشالله پسر منم چیزیش نباشه...ینی میشه؟

اول ک با آی یو آی باردار شدم.بعد از اول بارداری قندم بالا رفت هی رژیم گرفتمو هی آزمایش قند دادم.بعدم سرکلاژ کردم.5_6 روز بعد سرکلاژ آمنیوسنتز کردم.توی عیدم 5 روز بخاطر قند بستری شدم.الانم انسولین میزنم.خطر زایمان زودرسم دارم

حالا دیروزم ک اکوی قلبش گفته این.دیگه واقعا موندم چی مونده ک بسرم نیومده تو این بارداری😕

ایشالله پسر منم چیزیش نباشه...ینی میشه؟ اول ک با آی یو آی باردار شدم.بعد از اول بارداری قندم بالا ر ...

عزیزم معلومه خیلی سختی کشیدی , ان شاالله که چیزیش نیست و به سلامتی میاد بغلت , اینجوری قدر پسر گلتو بهتر میدونی , منم تو این بارداریم ناشکری کردم , هم قلب بچه ام مشکل داشت هم کلیه اش , چندین بار سونو و اکو رفتم و کلی هم خرج کردم , هم تو بارداری هم بعدش , شکر خدا الان دیگه مشکلی نداره ولی قدرشو بیشتر میدونم و با دنیا عوضش نمیکنم 

عزیزم معلومه خیلی سختی کشیدی , ان شاالله که چیزیش نیست و به سلامتی میاد بغلت , اینجوری قدر پسر گلتو ...

مرسی عزیزدلم.ایشالله خدا بچه ی گلتو واست نگه داره☺

ممنون عزیزم , نه خداروشکر مشکلی نداشت , دکتر گفت اگه وزن گیریش بد باشه یه دلیلش میتونه قلبش باشه ,دخ ...

وزن گیری ربطی نداره بچه دوسم درشت و تپل بود دنیا اومد قلبشو عمل کردن

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
وزن گیری ربطی نداره بچه دوسم درشت و تپل بود دنیا اومد قلبشو عمل کردن

آره. دکتر هم گفت ممکنه یه دلیلش خوب کارنکردن قلب باشه