2777
2789
عنوان

بی اجازه ؟!!

393 بازدید | 51 پست

بچه سلام

من یک ماه دیگه عروسیمه

خونمون ساختمان روبروی خونه خانواده همسرمه

من جهازمو بردم خونه گذاشتم

اما خانواده شوهرم هرچند وقت یبار واس خودشون میرن اونحا سرک میکشن

شوهرمم میگه خب ذوق دارن دیگه...

ولی من اصلا ازین کارشون خوشم نمیاد و رو مخمه

بنظرتون چیکار کنم؟

شوهرمم میگه بعدا این کاراررو نمیکنن الان میان و میرن وسایلارو ببینن

پریروز مبلامو اوردن شوهرم میگه من از ترس تو به خونوادم نگفتم که اوردن که بخوان بیان ببینن تو ناراحت میشی!

میگم خب یوقتی بیان که من باشم

میگه بابام خب دیروقت میاد تو نیسی..

:((

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واه واه واه واه دمشونو قیچی کن پرروها چه خبررررررره یه کلام به شوهرت بگو وقتی جهاز رو چیدم با کل جد و آباد و خاندانشون بیان جهاز رو ببینن بگو خانواده ما رسم ندارن تا کل جهاز چیده نشه خانواده داماد ببینه اااااااه بچین دمشونو از الان پرروها

کلید نداره خونتون؟؟ همسرت کلیدو میده بهشون؟ همسرت همراشون میره؟؟ این‌مشکل فقط باهمسرت حل میشه‌ و ...

با شوهرم میان اما کلید دارن

بخطر این کلید داشتنشون دعوای شدیدی کردیم اما کلیدارو نمیگیره ازشون و انکار میکنه میگه اونا نمیان هیچوقت

اما من احساس امنیت ندارم

جلوی من یجور وتنمود میکنن که اصلا خونه ما نیومدن! اما شوهرم لو میده

خوب تو به روشون بیار اینجوری حساب کار دستشون میاد بگو فلانی گفت ذوق دارید وسایل رو ببنید

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
واه واه واه واه دمشونو قیچی کن پرروها چه خبررررررره یه کلام به شوهرت بگو وقتی جهاز رو چیدم با کل جد ...

گوش به حرفم نمیده

باهام جنگ میکنه میگه مگه چیه ؟ خب بیان ذوق دارن :((

سر همین ک گفتم کلیدارو همرو بده من ی دعوایی بام کرد جلو خونوادش

با شوهرم میان اما کلید دارن بخطر این کلید داشتنشون دعوای شدیدی کردیم اما کلیدارو نمیگیره ازشون و ان ...

کلیدتو گم کن. بعد بگو خطرناکه عوضش کن قفل در رو‌ . راااحت

❤️همسرم❤️
الان فکرنکنم بتونی کاری کنی ولی بعدازدواجت دراولین فرصت ممکنه کل قفلای خونت عوض کن

اره الان فقط باعث دعوا میشه سذ همین قضیه هرچی میگم اکار بزنیم نمیزنه که نمیزنه

واس اینک خونوادش راحت بیان و برن