2777
2789
عنوان

بی اجازه ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 51 پست
نزار دیگههه دخترررر. مگه عهد بوقه کلید خونت بدی مادرشوهرت

ببین من قشنگ به مادر شوهرم گفتم خوشم نمیاد تو کلید داری اصلا بروی خودش نیورد گفت من که نمیرم اما پسرشون پشتشونه کلیدارو نمیدن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه تو با خانواده من مشکل داری اصلا متوجه نمیشه کار خودش و خونوادش غیر قابل تحمله

قلق شوهرتو بگیر.راضیش کن

الان راضیش نکنی ،بعد عروسی دیگه نمیتونی.

مامان من ۲۲ سال کلیدش دست مادرشوهرش بود. هرمسافرتی رفتیم اومدیم دیدیم اومدن خونمون. مهمونای عیدشونو فرستادن خونه ما خوابیدن!! ما بزرگ شدیم دیگه نزاشتیم. شما اشتباه مامانمو تکرار نکن

❤️همسرم❤️
قلق شوهرتو بگیر.راضیش کن الان راضیش نکنی ،بعد عروسی دیگه نمیتونی. مامان من ۲۲ سال کلیدش دست مادرشو ...

والا نمیدونم به هر زبونی بش میگم گوش نمیده خونواده پروشم هی میگن بریم خونتون

برو از ی کلید ساز بپرس ک چجور اصل قفل رو خراب کنی.نمیدونم کلید رو بشکنی توش میشه درست کرد قفل رو یا نه...اصل قفل رو صبح زود خراب کن بعدش قفل ساز خودت بیار و قفل رو عوض کن و کلیدها رو در اختیار بگگگگیر  

البته قابل ذکره ک پول قفل گرونه...ولی ب اعصاب خوردیش میارزه...

برو از ی کلید ساز بپرس ک چجور اصل قفل رو خراب کنی.نمیدونم کلید رو بشکنی توش میشه درست کرد قفل رو یا ...

شوهرم خیلی تیزه میفهمه برای چی اسنکترو کردم دعوا بپا میکنه :((

الان تكليفتومشخص كن همين امروز

وگرنه دو روز بعد عروسيت شوهره دم در مياره

كليداتو بگير بگو تاهمه كليدا خونه رو ندي جهاز نميارم ديگه!!

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

الان تكليفتومشخص كن همين امروز وگرنه دو روز بعد عروسيت شوهره دم در مياره كليداتو بگير بگو تاهمه كل ...

سر این که بهش گفتم همه کلیدارو بده بم ی دعوایی کرد که نگو جلو مامانش گفت کلید نمیدم

فکر کردی خونواده من پامیشن میان

؟؟؟

البته میگه تا نرفتیم خونمون این داستانه بعد که بریم کلید به کسی نمیده 

خدا داند

الان میگه خونوادم با خودم میان خونه که ایرادی نداره و توام نباید گیر بدی !!

بگو دوس دارم وقتی وسایلو چیدم بیان ببینن اینجوری وسایلم از چش میفته بگو منم تازه عروسم دلم میخواد قشنگ بچینم تزین کنم بعد , با این کارت باعث میشی ازت ناراحت بشم دیدن وسایل مهمتر از ناراحتی منه؟ به هرحال که قراره ببینن ولی اونموقع دیگه من دلم از میشکنه که به حرفم اهمیت نمیدی

سر این که بهش گفتم همه کلیدارو بده بم ی دعوایی کرد که نگو جلو مامانش گفت کلید نمیدم فکر کردی خون ...

ي كليد هم بده دست مادر پدر خودت

ب شوهرجماعت رو نده ك ....

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️