2777
2789
عنوان

بی اجازه ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 51 پست
شوهرم خیلی تیزه میفهمه برای چی اسنکترو کردم دعوا بپا میکنه :((

بپرس نمیشه نامحسوس این کار رو کرد؟؟؟؟اصلا ی جوری ک خودش بیاد و کلید بندازه و ببینه ک خرابه...

البته ارزش نداره انقد حساس بشی ...از نظر من البته ها...والا ک خط قرمز بعضیاس...تو در هر حال داری میری خونت...شاغل نباشی ۲۴ساعت خونتی دیگه...یابا شوهرت بیرون میری وقتایی هم ک میری بیرون نشونه های نامحسوس بذار چ میدونم مثلا زندایی من لای در یخچالش کاغذ میذاشت...ببین جا ب جا میشن یا نه...یا رو چیزایی ک حساسی نبینن پنهان از شوهرت تو ی کمدی بذار ک همیییشه قفله و فقط خودت داری کلیدش رو...

ولی از من ب تو نصیحت زیاد حساس نشو ...آخرش اینه ک میخوان جهیزیه ات رو خوب و بد کنن و عیب و علت بذارن دیگه...ی گوشت در باشه یکیش دروازه...اصفهانیا ی ضرب المثل دارن ک میگن هرچیم جهاز بیاری آخرش میگن چوب سِگ زنی نداشتش...اونا ک اول و اخر سبک و سنگین میکنن پس چ بهتر ک تو  حرص نخوری...عوضش رفتی هی سخنرانی کن ک مثلا همسایه مامانم اینا نیستش از اقوامشون بی اجازه میرن و چ کار بدی میکنن و این کار آدمای بی فرهنگه و من ک ب همسایه مامانم اینا گفتم با من اینکارو کنن ال و بل میکنم و جو بده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تقریبا چیدم مامان منم میگه چیدیم دعوتشون میکنیم بیا ببینن میدونی من با اصل قضیه مشکل دارم ا ...

یه چی بگم !!الان بخاطر فشار که رومونه حیلی حساسیم   خیالت نباشه بزن به بی خیالی اصل موضوع اینه میگی کلیدمو گم کردم  بدین کلید و تا از روش بسازم اونم الان نه یه ماه بعد عروسیت  یا مثلا اگر خیلی گیری نشونه بزار رو در خونت وقتی میرن داخل متوجه بشی 

بپرس نمیشه نامحسوس این کار رو کرد؟؟؟؟اصلا ی جوری ک خودش بیاد و کلید بندازه و ببینه ک خرابه... البته ...

ببینم تو منی یا من توآم منم از این حرفا زدم که خانواده فلان فامیلمون دختره نبوده هی قم و خویش میبردن خونه عروس دختره فهمیده اومده جهازشو جم کرده برده لج و لجبازی شده ولی من حق و به دختره میدم و اینا 😂😂😂😂😂