2777
2789
عنوان

بی اجازه ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 51 پست

من اصلا ب قوم شوهر رو ندادم ك بخان ب خودشون اجازه بدن تاشب عروسي بيان توخونم

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

بگو دوس دارم وقتی وسایلو چیدم بیان ببینن اینجوری وسایلم از چش میفته بگو منم تازه عروسم دلم میخواد قش ...

گفتم گفت اگه بابا بگه بریم ببینیم نمیتونم بهشون بگم نه !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم گفت اگه بابا بگه بریم ببینیم نمیتونم بهشون بگم نه !!!

تو هم ي كليد از خونه مادرشوهر بگير

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

نگه ندار بعد عروسی این موضوع را اخلاق خانواده شوهرت چطوره فکرمیکنی بعد از عروسی هم سرزده بیاد خوناون یا درنبودتون وارد خونتون بشن؟

اگر که میدونی میان همین الان حل کن نگو که کلیدارو بگیره 

بشین باشوهرت حرف بزن 

ازشوعرت بپرس به نظرت اللان که مامانت کلیدداره ممکنه مانباشیم یایک روزی یکهو وارد خونه بشه؟

بگو به نظرت درسته که یکهو درخونه رو واکنن بیان تو یا مانباشیم یکهو بیان خونه؟

به شوهرت بگو به نظرم حالا نه ولی قبل از چند روز مونده به عروسیمون به نحوی کلیدارو بگیر که دلخور هم نشن به بهانه ای بگیر ازشون بگو قصدم توهین به مادرت نیست ولی به احترام من کاری که میگم بکن

خدالعنتشون كنه..وسلام

بخدا سر این قضیه اینقدر حرص خوردم و هر روشیو بگین رفتم

دیگه میگم گور باباشون پاشن بیان یواشکی

اما من پامو بذارم توو اون خونه برا زندگی شده دوربین مدار بسته بذارم دم اینارو قیچی میکنم

اما زور داره واسم که شوهره اینقدر یکه به دو میکنه بام

تو هم ي كليد از خونه مادرشوهر بگير

اون اوایل میگفت شوهرم که مامانم گفته ی کلید به من بدن

منم گفتم نه واس چی؟؟

نگو داشتن ضمینرو میچیدن که بعدا به پسره بگن کلید خونه توام باید بدی ما!!!!!!!!!!!!!!

منم تو شرایط شمام یکبار  وقتی همسرم اومد رفتن وسایلو دیدن   هنوز نچیدم بعصی وسایلو هم نبردم یکی دو روز آینده میبرم خوب تو کارتنه مشکلی نداره ولی من کلید دست شوهرمه  

ولی وقتی بچینم  یکبار میان میبینن و تا بعد از عروسی  

مادر شوهرم واقعا ذوق داره  هر روز اسفند دود میکنه  

برو مغزی در و عوض کن راحت 

نگه ندار بعد عروسی این موضوع را اخلاق خانواده شوهرت چطوره فکرمیکنی بعد از عروسی هم سرزده بیاد خوناون ...

مرسی عزیزم اره بش گفتم گفت نه اونا اصلا نمیان و بی اجازه و این حرفا 

اما زیر بار کلید گرفتن ازونا نمیره

!!!

منم تو شرایط شمام یکبار  وقتی همسرم اومد رفتن وسایلو دیدن   هنوز نچیدم بعصی وسایلو هم نبرد ...

من تقریبا چیدم

مامان منم میگه چیدیم دعوتشون میکنیم بیا ببینن

میدونی من با اصل قضیه مشکل دارم

احساس امنیت و استقلال ندارم

مغزیو عوض کنم باید ی دعوای مفصلو به جون بخرم...