2777
2789
عنوان

پای پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 36 پست
بهش نمیخوره نیش حشره باشه...پسر منم اینطوری میشه گاهی اوقات دقیقاشرعی عین همین...اون حساسیت به مواد ...

از وقتی ک درحیاطوباز میذارم اینطور میشه ...چون هیچ موادغذایی ب غذاش اضافه نکردم ...گردوپسته و بادومم از 6 ماهگی میخوره...ویار شدیدم ب مهرداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیاط پا برهنه میره ها

نذار بره احتمالا پاش به چیز آلوده ای خورده.. جورابی چیزی پاش کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پسره توام فقط پاهاش میشه

نه به هر جایی از بدنش که یه چیز آلرژی زا لمس بشه ممکنه کهیر بزنه...مثلا یه بار دلستر ریخت رو دستش ، چنان کهیری زد که همش میخاروند تا اخر خون اومد...یا صورتش بخاطر خاک کهیر زد ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اگر مهر زیاد دوست داره بخوره بخاطر کم خونیه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید