2777
2789
عنوان

کراتین کردم😥

270 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من دیروز کراتین کردم موهامو،ولی قرص سپیترون کامپاند مصرف میکنم،دیروز به آرایشگر گفتم گفت فقط ممکنه صافیت ۱۰۰درصد نشه ولی ۷۰درصد صافی رو خیلی خوب میده،حالا میترسم بعد از سه روز برم حمام دوباره موهام موج دار بشه،یا یه مدت کوتاه دوام داشته باشه،چیکار کنم؟مصرف قرص رو قطع کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه ربطی داره قرص به موهات؟ ایشون ساقه مو رو مواد اتو کشیدن نکه از کیفیت موادش مطمئن نیست بهانه ش جور ...

نمیدونم میگفت تاثیر داره توی اینستا هم دیدم گفته بودن،حالا خیلی نگرانم

اینستا رو ول کن خودت چه فکری میکنی

الان از هوش مصنوعی هم پرسیدم گفتن هیچی ربطی نداره

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

مصرف اسپیرونولاکتون (که معمولاً برای مشکلات هورمونی، آکنه یا ریزش موی هورمونی تجویز میشود) بهطور مستقیم روی نتیجهٔ کراتین مو تأثیر نمیگذارد. هیچ منبع علمی یا گزارش معتبر نشان نمیدهد که این دارو با مواد کراتین یا فرایند صافی مو تداخل داشته باشد.

---

🧴 تأثیر اسپیرونولاکتون بر مو از نظر پزشکی

- اسپیرونولاکتون یک داروی ضدآندروژن است و میتواند در برخی افراد باعث کاهش ریزش موی هورمونی شود.

- اثرات آن درونی و هورمونی است، نه روی ساختار خارجی ساقهٔ مو.

- بنابراین روی مواد شیمیایی کراتین، صافکنندهها یا فرایند حرارتی اثر متقابل ندارد.

---

💇♀️ آیا ممکن است بهطور غیرمستقیم اثر بگذارد؟

بهصورت کلی نه، اما چند نکته قابل توجه است:

- اگر اسپیرونولاکتون باعث خشکی یا نازکی مو شود (که در برخی افراد ممکن است)، مو ممکن است نسبت به حرارت کراتین حساستر شود.

- اگر دارو باعث ریزش مو در شروع مصرف شود (عارضهٔ موقتی در برخی افراد)، ممکن است ظاهر کلی مو بعد از کراتین متفاوت به نظر برسد.

- اینها تأثیر روی خود کراتین نیست، بلکه روی وضعیت کلی مو است.

---

🧪 آیا تداخل دارویی با مواد کراتین وجود دارد؟

هیچ تداخل شناختهشدهای بین اسپیرونولاکتون و مواد کراتین یا بیوتین و مکملهای مو گزارش نشده است.

---

🧘♀️ جمعبندی

کراتین کردن مو در زمان مصرف اسپیرونولاکتون معمولاً مشکلی ایجاد نمیکند و این دو با هم تداخلی ندارند.

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
چه ربطی داره قرص به موهات؟ ایشون ساقه مو رو مواد اتو کشیدن نکه از کیفیت موادش مطمئن نیست بهانه ش جور ...

چه ربطی داره مو حتی تو پریودی هم نمیتونه کراتین شه چون کراتینو به خودش نمیگیره