2777
2789
عنوان

پای پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی     شعر  و کتاب دوست دارم  شاملو  فروغ  سهراب ...&nbs ...

اره عزیزم همون قفل باشه بهتره 😍😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

فک کنم کهیره...خارش نداره؟؟پا برهنه جایی نرفته؟ یا یه چیز حساسیت دار نخورده؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
فدات بشم حتما باید ببرم اما چندروزه دره حیاطمونو باز میذارم ب نظرت بخاطره اوننیست؟

احتمالش هست شاید حشره یا پشه ای نیش زده 

حساسیت فصلی 

از هر چیزی ممکنه باشه

میری دکتر باز خیالت راحت تر میشه

انشاالله که چیزی نیست مواظب فرشته کوچولو باش❤️

چرا ولی درحد خارشچند ثانیه ای بیشتر نمیذاره ...کالاندولا زدم ولی بعد پنج دقیقه محو میشه

الان توضیحاتتو خوندم بیشتر مطمئن شدم کهیره..جاشو با صابون بچه بشور و اگه کرم بچه داری هم بزن..اگه دیدی خیلی شدیده بهش یه ق چ  سیتریزین بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

همه جا ک میره ولی ازوقتی ک دروباز گذاشتم چند نوع حشره دیدم دیشبم یدونه ملخ کوچولو دیدم تعجب کردم 

امروز چی خورده ؟ پفک چیپس بستنی و....؟ پای برهنه جای آلوده نرفته؟

بهش نمیخوره نیش حشره باشه...پسر منم اینطوری میشه گاهی اوقات دقیقا عین همین...اون حساسیت به مواد غذایی و گردو خاک داره