2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 40137 بازدید | 171 پست
خیلی ممنون فق برام دعاکنین ماه رمضونه دعاکنین بچم سالم باشه دعاکنین اگ ناقص میشه بمیره من نمیتونم از ...

عزیز دلم اروم باش چرا خودتو باختی اول چنتا سونو خوب برو و بهشون نگو تشخیص قبلی چی بوده ببین چی میگن شاید اصلا اشتباه کردن و بچت سالمه من دکتری که میرفتم پیشش سونوی ی بنده خدایی و قبول نمیکرد میگفت کارش خوب نیس چندتا رو گفته قلب ندارن اومدن پیشم براسقط بادسگاه قلبشو شنیدم .شاید سونوی توام اشتباه کرده عزیزم

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

سلام عزیزم

من یه بارداری داشتم که تو هفته ۱۵ بود فک کنم مشخص شد هیدروسفالیه و چون خیلی شدید بود تو هفته های پایین مشخص شد وگرنه معمولا تو هفته های بالا معلوم میشه

برای من ختم بارداری دادن

امیدوارم بهترین راه رو پیدا کنی برای آرامشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دعا کن.استرس نداشته باش.اول سعی کن سقطش کنی نشد اشکالی نداره شایدم یکی شد مثل من که به جز سر د ...

سقط ک نشدولی فقط خداکمک کنه توروخدابرام دعاکنین

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔
عزیز دلم اروم باش چرا خودتو باختی اول چنتا سونو خوب برو و بهشون نگو تشخیص قبلی چی بوده ببین چی میگن ...

نه من چهارتاسونورفتم همشون ی جواب دادن

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔
ان شاءالله بحق همین ماه عزیز صحیح و سالم بغلش میکنی...

خیلی ممنونم عزیزم من قبل بارداری همه ازمایشارودادم حتی ژنتیکم دادم ولی مشکلی نداشتم شوهرمم پسرعممه من فق مشکل انعقادخون داشتم ک بخاطرش هرروزامپول انوکساپارین ازاول بارداری زدم بارداری سختی داشتم حقم نیس ک بچم مریض ب دنیابیاد

من میترسم این حرفو بزنم ولی ولی یه لیوان زعفران غلیظ دم کن بخور

ازاین ک زعفرون بخورم گذشته الان بچه خیل بزرگه بتاین چیزاسقط نمیشه

خیلی ممنونم عزیزم من قبل بارداری همه ازمایشارودادم حتی ژنتیکم دادم ولی مشکلی نداشتم شوهرمم پسرعممه م ...

چقد من درکت میکنم 

یاد اون روزای خودم افتادم

میدونی من بعد ۵ سال ناباروری بعد یه عالم بدبختی و دوا درمون باردار شده بودم

ولی تا اومدم شیرینیشو بچشم گفتن ناقصه برو سقطش کن

دیگه خدا رو بنده نبودم

ولی بعد اون ماجرا الان یه پسر و یه دختر سالم خوب دارم خدا رو شکر

دعا میکنم هر چی خیره برات پیش بیاد

سلام عزیزم من یه بارداری داشتم که تو هفته ۱۵ بود فک کنم مشخص شد هیدروسفالیه و چون خیلی شدید بود ...

ممنونم عزیزم خداروقسم میدم ب بزرگیش ب همه یه بچه سالم بده نه ناقص ومریض خیلی سخته ازخدامیخوام اگ بچم ناقص میشه یاسرش خیلی بزرگ وچشاش انحراف پیدامیکنه توهمون بیمارستان بمیرم طاقتشوندارم

خیلی ممنونم عزیزم من قبل بارداری همه ازمایشارودادم حتی ژنتیکم دادم ولی مشکلی نداشتم شوهرمم پسرعممه م ...

خیلی امشب بخاطرت دلم گرفت... خیلی سخته خواهری,میدونم که داری زجر میکشی.سعی کن درست ترین کار انجام بدی. 

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

چقد من درکت میکنم  یاد اون روزای خودم افتادم میدونی من بعد ۵ سال ناباروری بعد یه عالم بدبخ ...

بمن خیلی دیرگفتن الان کاری ازدستم برنمیادممنونم عزیزم خداروشکرک الان بچه سالم داری من بعدچن سال ازدواج سه تاسقط تودوماهه بخاطرتشکیل نشدن قلب داشتم بعدفهمیدم مشکل انعقادخون زارم امپول زدم ازاول بارداری تاحالااینم ازچهارمین بچم

خیلی امشب بخاطرت دلم گرفت... خیلی سخته خواهری,میدونم که داری زجر میکشی.سعی کن درست ترین کار انجام بد ...

درست ترین کارسوختن وساختنه هیچ کاری ازم برنمیادخیلی بدبختم

سقط ک نشدولی فقط خداکمک کنه توروخدابرام دعاکنین

عزیزم من جای شما نیستم و امیدوارم هیچ مادری هیچین روزی رو نبینه میدونم حتی فکر کردن به اینده تن ادم و میلرزونه  ولی اول اینو بگم که توکلت به خداباشه شاید امتحان الهیه ان شاالله  وقتی بچت دنیا اومد سالم باشه پس قوی باش و امیدت به رحمت خداباشه گلم من مادرم برای عمل ی کیست بزرگ رفت دکتر دکتر برای قبل عمل به سونوی دوروز پیش اکتفا نکرد و دوباره سونو خواس در کمال ناباوری کیستی وجود نداشت معجزه خدا همیشه هس فقط کافیه ایمان داشته باشیم 

دوم اینکه به جای عصه خوردن پیگیر باش ببین باید چیکار بکنی‌. خدای نکرده بر فرص هیدرو بودن بچه اول مشخص کن چند درصده بعد ببین برای این درصد چه اقداماتی لازمع وباید چه پیش بینی هایی بکنید ولی باز هم میگم توکلت به خدا باشه ان شاالله به حق این روزای عزیز بچت سالمه و هیچ مشکلی نداره

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔