2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 40137 بازدید | 171 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم میدونی بچه ای ک توسرش ۳۰میلی باشه ب دنیابیادخوب میشه یانه توروخداراهنمایم کن توبچت هیدروسفالی ب ...

من پسر خواهرم اینطور بود که تو اخرین سونو یعنی چهل هفته فهمیدن!

الان کاری که باید بکنی اینه که از فردا با چند تا دکتر خوب بری و مشورت بگیری.

ما پسر خواهرم رو دو روزه که بود عمل کردیم..از قبل همه چی با دکتر اش هماهنگ بود.

من دکتر نیستم که بتونم قطعی بگم..

مسر خواهر من مشکل کوچک اش هیررو سفالی بود و مشکل اصلی در نخاع اش بود..

الان هم مشکلاتش به خاطر نخاع هست نه شنت اش.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
وایی خداچیکارکنم چجوری سقط کنم نمیشه دارم دیونه میشمی چشم اشکی چشم خون

عزیزم دعا کن.استرس نداشته باش.اول سعی کن سقطش کنی نشد اشکالی نداره شایدم یکی شد مثل من که به جز سر درد هیچ مشکلی برام ایجاد نکرده

گلم خواهری اول اینکه آروم باش استرس واست خوب نیس. دوم اینکه برو یه صفحه قرآن بخون دلت آروم بگیره. بعدم با همسرت حرف بزن ببین چکار به صلاحتون هست توکل به خدا. ببخش نمیدونم چجور راهنمایی کنم دوس دارم حداقل آروم بشی

اگه پیشرفته هست حتما سقطش کن چون دنیا هم بیاد با شنت فقط بزرگ شدن سرش کنترل میشه اما مغزش که کوچیک ش ...

چجوری میگم نمیشه بچه بزرگه هیچ اشنایی ندارم سقط کنه بایه دکترم حرف زدم پول زیادمیخوادمن هزینش ندارم دارم دق میکنم

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔
گلم خواهری اول اینکه آروم باش استرس واست خوب نیس. دوم اینکه برو یه صفحه قرآن بخون دلت آروم بگیره. بع ...

چجوری اروم شم هیچکس درکم نمیکنه خیلی سخته

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔
وایی خداچیکارکنم چجوری سقط کنم نمیشه دارم دیونه میشمی چشم اشکی چشم خون

بمیرم من قسنگ درکت میکنم  سخته ولی هر جور شده یکی رو پیدا کن سقط کنه مشکلاتو سختی های بعدش در برابر الان هیچی نیست 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
عزیزم کاری از دستم بر نمیاد ولی از خدا واست آرامش میخوام  و امیدوارم دکترا اشتباه کرده باشن واس ...

خیلی ممنون فق برام دعاکنین ماه رمضونه دعاکنین بچم سالم باشه دعاکنین اگ ناقص میشه بمیره من نمیتونم ازش نگهداری کنم

خیلی ممنون فق برام دعاکنین ماه رمضونه دعاکنین بچم سالم باشه دعاکنین اگ ناقص میشه بمیره من نمیتونم از ...

ان شاءالله بحق همین ماه عزیز صحیح و سالم بغلش میکنی...

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

من پسر خواهرم اینطور بود که تو اخرین سونو یعنی چهل هفته فهمیدن! الان کاری که باید بکنی اینه که از ف ...

میشه بگی توسرش چق اب بوده؟الان حالش چجوریه؟وظعیتش خوبه؟شکل سرش چجوریه؟باچن تامتخصص زنان حرف زدم همشون گفتن ب دنیابیادبایدعمل شه اب سرشم زیاده نمیدونم عمل میکنن یانه؟