2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 42040 بازدید | 171 پست
پسر برادر شوهرم هیدروسفال بود بنده خدا ناقص بود سرش کوچیکو و هیچ حرکتی نداشت فقط گریه میکرد واروم نم ...

نمیشه سقطش کردالان هفته۳۱بارداری ام بچمم قشنگ تکون میخوره پس میگن باشنت خوب میشن نمیشن یعنی

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسایه داییم بچه ش که به دنیا اومد فکر کنم همین مشکلو داشت...تا ۲سالگی عین نوزاد بود و سرش آب آورده ...

اگر شنت نگذارند اینطور میشه.متاسفانه باید بگم خیلی پدر مادرها بعد تولد کاری نمیکننند تا بچه از بین بره😐😐

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
هیدروسفالیش چق بوده واس دخترم میگن پیشرفتس

اگه پیشرفته هست حتما سقطش کن چون دنیا هم بیاد با شنت فقط بزرگ شدن سرش کنترل میشه اما مغزش که کوچیک شده راهی نیست .انشالله که سونو اشتباه گفته وبچتون سالم باشه

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
نمیشه بچه بزرگه ب دنیامیادهیچ دکتری قبول نمیکنه بکشتش دارم دیونه میشم

آمپول میزنن قلبش از کار وایمیسه بعد سزارینت یا طبیعی زایمان میکنی هنوزم برو پیش یه دکتر مطمئن تا دیر نشده چون ب دنیا ک بیاد نمیتونی ک بکشیش ولی تا ب دنیا نیومده با نامه پزشکی کورتاژ میکنن

سلام عزیززم اول خونسرد باش..من تجربه نزدیک دارم.سوالهاتو یکی یکی بگو جوابتو میدم. شنت داخل سر میگدا ...

میگم میدونی بچه ای ک توسرش ۳۰میلی باشه ب دنیابیادخوب میشه یانه توروخداراهنمایم کن توبچت هیدروسفالی بوده ؟اب سرش چقدبوده دارم دیونه میشم

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔
میگم میدونی بچه ای ک توسرش ۳۰میلی باشه ب دنیابیادخوب میشه یانه توروخداراهنمایم کن توبچت هیدروسفالی ب ...

عزیزم ارثی کسی نداشتین تو فامیل که اینجوری باشه؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

آمپول میزنن قلبش از کار وایمیسه بعد سزارینت یا طبیعی زایمان میکنی هنوزم برو پیش یه دکتر مطمئن تا دیر ...

عزیزم من بایه دکترحرف زدم گف۴ملیون میگیرم ازت فق کیسه اب میزنم خودمم تواردبیلم کیسه ابم بزنن بچه دنیامیادبرااینک بخوادبچموبکشه ام گف۷ملیون میگیرم دیگ هیچکی سراغ ندارم پزشک قانونی ام اجازه سقط نداد

تجربه من که توی مرکز توانبخشی هستم سقط کنی بهتره بخصوص که پیشرفتش خدا به دلت صبر بده میدونم بدجور سخته ولی همه هیدروسفالی های ما معلولن و عقب ماندگی ذهنی دارن  و بعد به دنیا اومدن عقب موندگی جسمی هم شروع میشه تو بعضیاشون

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
اگر شنت نگذارند اینطور میشه.متاسفانه باید بگم خیلی پدر مادرها بعد تولد کاری نمیکننند تا بچه از بین ب ...

این بنده خدا شنت داشت...چند وقت پیش مادرش برام تعریف کرد که بچه ش چی کشیده... دلشونو سوزوند و رفت

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

عزیزم ارثی کسی نداشتین تو فامیل که اینجوری باشه؟

پسرعموی شوهرم هیدروسفالی بوده اب تونخاعشم بوده ک الان ناقصه ولی سرش زیادبزرگ نیس عملش کردن

تجربه من که توی مرکز توانبخشی هستم سقط کنی بهتره بخصوص که پیشرفتش خدا به دلت صبر بده میدونم بدجور سخ ...

وایی خداچیکارکنم چجوری سقط کنم نمیشه دارم دیونه میشمی چشم اشکی چشم خون