2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 40137 بازدید | 171 پست
خانم میگم پزشکی قانونی رفتی

اره رفتم گفتن بیشتراز۲۰هفته رواجازه سقط نمیدیم

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه های قبلت خودشون سقط میشدن یا از روش های سقط استفاده کردی؟؟

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
عزیزم من جای شما نیستم و امیدوارم هیچ مادری هیچین روزی رو نبینه میدونم حتی فکر کردن به اینده تن ادم ...

خیلی ازت ممنونم ولی اگ هزارتام دکتربرم حرفشون یکیه بچه بایددنیابیادبعدشم عمل شه دیگ کاری نمیشه کردحالاشایدم اصلاقبول نکردن عمل کنن گفتن خیلی پیشرفتس خدامیدونه چی میشه

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔
عزیزم بچه های قبلت خودشون سقط میشدن یا از روش های سقط استفاده کردی؟؟

نه خودشون تو۷هفته سقط میشدن

شما برو پزشکی قانونی بگو من هزینه نگهداری از بچه رو ندارم اگه ناقص ب دنیا بیاد شاید خدا خاست کمکتون ...

برااونامهم نیست اوناک جامن نیستن درک کنن

تو سونو گفتن مغز بچه هم اسیب دیده یانه؟

نه فق گفته مغزش کاهش یافته

عزیزم ان شاالله به حق حصرت فاطمه و نرگس خاتون بچه ات صحیح و سالم بیاد بعلت توکلت به خدا باشه عزیزم 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

دوست من اگه بچت حتی یه روز مونده بدنیا بیاد سقطش کن .تو رو به هر کی اعتقاد داری سقطش کن .نمیدونی چی کشیدم با دخترم .هیدروسفال بود 

یک سال زجری کشیدیم منو پدرش که اون سرش ناپیدا 

تو بارداری هیچ مشکلی نداشت سونوها عالی .وقتی بدنیا اومد مثل یه حبه نبات بود موهای پرپشتتتت.

اما تو سه ماهگی دکترش گفت دور سرش از  ویزیت قبلی دو سانت بزرگتره و فقط باید نیم سانت اضافه میکرد برای اینکه خیالت راحت بشه ببرش سونو از سرش بده سونو و جراح های مغز گفتن هیدروسفاله سریعا شنت بخر عمل بشه.یک نوع هیدروسفالی هست که بعد از سه ماهگی بروز میکنه و بهش اکتسابی میگن دخترم اینطور بود 

تو رو خدا تو رو خدا اگه حتی شده جونتو به خطر بندازی نزار بدنیا بیاد این غصه ها که شنت بزار دعا بخون ارام باش همش کشکه .من مادریم که گوشت تنم اب شد الانم جگر گوشم زیر یه خروار خاکه .حتی نمیتونم اقدام کنم برای بچه یه سرم خونست یکی سرخاک میرم اشک میریزمو باهاش حرف میزنم .در ضمن شنتش زود از کار افتاد و عمل اصلاح شنت میکردن میگفتن اآشغال ها و آب مغزیش چسبنده هست و شنتو کیپ میکنه .زجری که دختر خوشگلم کشید از جلو چشمم نمیره .دختر قوی باش خودتو اون طفل معصومو پدرشو به خاطر ترس قربانی نکن اگه یک تصمیم درست تو زندگیت بگیری همینه .بدنیاش نیار 

من اگ کیسش اکتسابی نبود و داخل شکمی بود بدون تعلل سقطش میکردم زمینو زمانو بهم میدوختم تا راهی پیدا بشه 

منو شوهرم دختر خاله پسرخاله ایم و آز ژنتیک دادیم قبل ازدواج مشکلی نبود .الان هم باید آز ژنتیک بدم که ۷۸۰یورو قیمتشه و میره خارج .نمیتونم فعلا هزینه کنم 

حتی چند بار بهزیستی و بانک سامان که ارز درمانی میده و قبلا موظف به کمک بوده رفتم برای کمک هزینه آز  ژنتیک  گفتن دولت بودجه ای نداره و یک ساله که کمک نمیکنیم دیگه .خدا به دادم برسه 

خواهر چطور میخای هزینه ی شنت و عمل های متعددشو بدی؟؟؟ به خودت بیا سقطش کن الان باید مثل یه مادر قوی عمل کنی و برای دخترت خودت و شوهرت این تصمیم مهمو بگیری .مادرهایی که خوش شانس هستبد و هیدرسفالی بچه هاتون تو شکم مشخص میشه بچه رو بدنیا نیارین از هزاری یکیشون بی مشکله بقیه همه ناقصن ‌.دخترم از نظر ظاهری پرفکت بود ولی تو هفت ماهگی حتی نمیخزید .از خدا میخام فقط یالمشو بده و هیچ کس بی قراری نوزادشو نبینه .الهی آمین 

پول نداری برو دنبال راهش ،برو بهزیستی برو پزشکی قانونی برو کمیته امداد .بهشون ثابت کن نداری برو دادو بیداد راه بنداز.تو تلاشتو بکن خدا یکیو سر راهت قرار میده کمکت کنه  .بچت بدنیا بیاد دیگه هیچی برای از دست دادن نداری .بخدا تو پیام نمیگنجه زجری که من کشیدم کارمو رها کردم نشستم کنج خونه با به بچه ی مریض که وقتی با اینکه بقلم بود و تو خونه میچرخوندمش بازم درد داشت و بی قرار بود بعد از عمل هاش تا ده روز بشدت اذیت بود دوازده سانت از سرشو برش میزدن برای عمل و اصلاح شنت .هیچی برای انسان عزیزتر از فرزندش نیست عاقل باش و سقطش کن.