2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 40137 بازدید | 171 پست
عزیزم انشا الله که سالم باشه بدنیا اومد خبرشو بده..

گلم سالم نیست .هیدروسفالی پیدید با خفیف فرق داره من میدونم چطور داره خودشو گرفتار میکنه ! کلی ماما تو هر شهری هست که سقط غیر مجاز میکنن

هیچوقت بچه دار نشه بهتر از زجریه که خواهند کشید هر سه نفرشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم سالم نیست .هیدروسفالی پیدید با خفیف فرق داره من میدونم چطور داره خودشو گرفتار میکنه ! کلی ماما ت ...

سلام من توهفت ماه ونیم فهمیدم بچه هیدروسفاله وظعیت مالیمم خوب نبودمامایی هم گف ک سه ملیون میگیره فق وفق کیسه اب میزنه ک دراون شرایط بازم بچه زنده میمونه وکاریش نمیشه کردالانم هفته۳۸بارداریم یعنی ب هیچ عنوان نمیشه سقط کردبچه ب دنیامیادتازه گفتن قلبشم اب اورده ازدستم کاری برنمیاددارم دق میکنم حرفات همشون درسته ولی من اردبیلم هرمامایی رفتم قبول سقط نکردن وفق یکیش اونم گف ک فق کیسه اب میزنم وسه ملیون میگیرم دراون شرایطم بچت زنده میمونه چون دیرفهمیدی هیدروسفاله خودم دارم دق میکنم راسی براشنت ازت چق پول گرفتن راسی بچت ظاهرش عادی بودی یعنی سرش خیلی بزرگ نشد غیرعادی شه

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔
عزیزم دوباره نرفتی دکتر؟ چی شد؟

رفتم سونوگف قلبشم اب اورده ب احتمال زیادب دنیابیادمیمیره نمیره ام بایدقلبشم عمل شه الانم هفته۳۸هسم

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔
رفتم سونوگف قلبشم اب اورده ب احتمال زیادب دنیابیادمیمیره نمیره ام بایدقلبشم عمل شه الانم هفته۳۸هسم

ان شا الله که هر چه خیره پیش بیاد عزیزم یکی از فامیلای ماهم همینجوری بود البته آنومالی نرفته بود بعد که بدنیا اومد بچه سرش بزرگ بود شنت گذاشتن الان جمع وجور تر شده 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
برا زایمانت سزارین میشی دیگه؟

نه عزیزم گفتن طبیعی میشم بچه ام من سونوانومالی دادم قلبش اب داشت

ان شا الله که هر چه خیره پیش بیاد عزیزم یکی از فامیلای ماهم همینجوری بود البته آنومالی نرفته بود بعد ...

بچش الان خوبه؟ناقص نیس ک هس؟شکلش عادیه

واس من گفتن ک بچه مغزش رشدنکرده بیشتریش اب توسرش ۲۵و۳۰میلی هردوطرف سرش اب داره قلبشم سونوانومالی گف اب اورده نمیدونم فق خداکمکم کنه

پس دور سرش حتما زیاد نیست ..اگه زیاد بود میگفتن سزارین

سرش کوچیکه 

سلام من توهفت ماه ونیم فهمیدم بچه هیدروسفاله وظعیت مالیمم خوب نبودمامایی هم گف ک سه ملیون میگیره فق ...

بدنیا اومده بودخیلی خوشگل بود .اما رفته رفته صورتش پروانه ای شد یعنی کله بزرگ شد و بعد از شنت هم کوچیک نشد.رو حالت چشماشونم اثر میزاره و فرو رفته میشه.بچت ظاهر خوبی نداره بدنیا بیاد چون داخل شکم هیدروسفال شده .دخترم بدو تولد سرش اب نداشت تو سه ماهگی اون بدبختی ریخت سرمون.برو یه شهر دیگه .یه ماما پیدا کن 

دو تا عمل داشت دخترم که هر کدوم ۸ میلیون بودن شنت هم دو میلیون پولش بود.طلاهامو فروختم ،زنده هم نموند..