2777
2789
عنوان

اسیب به مغز بچه

454 بازدید | 36 پست

سلام

من خیلی رو مغز بچه و سرش حساسم (یعنی به شدتت) بعد یوقتا داداشم سر بچه رو دست میکشه یا پیشونیشو میترسم به مغزش اسیب برسه

چیکار کنم دارم دیوونه میشم

وسواس دارم یا حساسیتم خوبه؟

مامانایی که تجربه بچه داری دارین بگین مغز بچه چقدر حساسه؟ اگه مشکلی پیش بیاد قطعا بچه یه علائمی خواهد داشت و نرمال نخواهد بود دیگه

درسته؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وسواس شدید داری برو تراپیدختر من یه سالشع چندین باااار افتاده زمین کلش خورده زمین چون راه میره انقد ...

وقتی یکی دوماهه بود چی؟ اطرافیان رو سرش دست میکشیدن؟ سرش هیچ وقت به جایی خورد؟ بالا انداختن نوزاد رو؟

دقیقا همینو میگم به شوهرم😭😭

تا بزرگ بشه صدبار میخوره به در و دیوار

این دست کشیدن معمولی که آسیب نمیزنه

این قدر هم منفی نباش جذبش میکنی

از الان واکنش منفی داشته باشی بچه از جمع ها طرد میشه و کسی طرفش نمیاد

در لحظه زندگی کن بگو الان که سلامتیه از وجودش لذت میبرم کی میدونه فردا صبح سرنوشتمون چی باشه خدا بزرگه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
🥺🥺 اره فکر میکنم زیادی حساسم و وسواس دارم

عزیزم انقد سخت نگیر عیچی نمیشه بخدا

من دخترم یه مدت به طرفی میخوابید

یه طرف سرش یکم بگی نکی فرو رفتگس داره بخاطر اینکه زیاد اونطرفی خوابیده هی گریه میکردم و فلان

الان موهاش بلند شده هیچیش معلوم نبست

عزیزم انقد سخت نگیر عیچی نمیشه بخدا من دخترم یه مدت به طرفی میخوابید یه طرف سرش یکم بگی نکی فرو رفتگ ...

اره بچه منم یطرفی میخوابه بیشتر

خدا حفظش کنه براتون❤️

تا بزرگ بشه صدبار میخوره به در و دیوار این دست کشیدن معمولی که آسیب نمیزنه این قدر هم منفی نباش جذبش ...

حرفتون قشنگ بود چشم🤍

قبلا مریضی اعصاب داشتم فکر میکنم بازم باید برم دکتر😔