2777
2789
عنوان

متخصص طب سنتی برای ناباروری بجای آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 103 پست
یعنی تا حالا سونوگرافی بيضه نرفتید؟  دکتری که گغته آزمایش خوبه تخصصش چی بوده؟  دی ان ای ...

الان برات آز شوهرمو میفرستم، ۵ صفحه ست، چون تو مرکز ناباروری دادیم ولی انگار صفحه اولش فقط مهمه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
نه ، هیچ کدوم رو نرفتین، ۳ تا دکتر زنان و زایمان و متخصص ناباروری عوض کردم، همه هم تو لاله و عرفان ب ...

هرچی میکشیم از همین متخصص های زنانه که حس می کنن همه چی بارشونه. 

تخصص ناباروری مردان اورولوژه نه دکتر زنان زایمان 

من یه سال بدبخت شدم تو راه منو نرو. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدرس اونجا رو میدی؟

سلام بله حتما😘

روزای سه شنبه پنجشنبه جمعه هستن روزای قبلشم نوبت دهی هست.

البته ما بدون نوبت چند بار رفتیم میرفتیم میشستیم اخرین نفر میفرستاد داخل.از ته دلم از خدا میخوام جواب بگیرید و بیاید خبر خوب بدید😍

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
عزیزم من چاق بودم حتی لاغر کردم نشد....آمپول زدم ...قرص خوزدم شوهرم قرص خورد...بیمارستان صارم ...اب ...

بادکش رحم و حجامت عالیه عالی.

خداروصدهزار مرتبه شکر‌جواب گرفتید.

اونروز یه خانومه میگفت پریود نمیشدم رفتم حجامت ساق پا همونجا پریود شدم.خیلیا از طریق طب اسلامی و سنتی باردار شدن بعد چند سال

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
دي ان اي اسپرم همون چیزیه که باعث لقاح میشه.  اول اینکه آزمایش شوهرتو اینجا بذار صدام کن ببینم ...

سلام عزیزم رفتم و تاپیک هاتو نگاه کردم،شما با مورفولوژی چند و به طور طبیعی باردارشدی؟

ازت راهنمایی میخوام،درمورد دی ان ای اسپرم فهمیده بودم اما همسرم هنوز آزمایشش رو نداده،بهمن پارسال میکرو کردم اما آزمایش های دی ان ای اسپرم و ایمنی و انعقادی وچندتا آزمایشای تکمیلی رو ندادیم،ینی نمیدونستم پارسال منفی شدم،تاحالام باردارنشدم،خواستم برم پیش یه دکتر تا برام اون آزمایشات رو بنویسه تا ببینم اصلا شانس طبیعی رو داریم یا نه،درمورد اون ازمایش دی ان ای اسپرم ک گفتین اگر بالای ۱۵باشه ینی شانس لقاح طبیعی رو نداره برام جالب بود،من خودم ذخیره تخمدان پایینی دارم و نمیدونم مشکل چیه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم رفتم و تاپیک هاتو نگاه کردم،شما با مورفولوژی چند و به طور طبیعی باردارشدی؟ ازت راهنمایی ...

ببین رویان اصلا از ما نخواست دی ان اس رو آزمایش کنیم. 

بعد از حدود یک سال دکتری که رفتیم گفت شما چطور بدون آزمایش دی ان ای اسپرم رفتید میکرو؟ 😲😲😲😲

مثلا دوستم مرکزی که رفته بود بهش گفته بودن  بالای 15 حتی میکرو هم نمی کنن. اما اونام دیگه سخت گیر بودن. 

چیزی که علمیه و پزشکی اینیه که گفتم   بله خب ممکنه کسی با دی ان ای 60 هم حامله بشه. طبیعی. خب این معجزه اس.

من با میکرو حامله شدم. آخرین شانسم بود چون دی ان ای همسرم رو 50 بود. 

مورفولوژيش یک درصد بود و اینکه با اون اسپرم های بی کیفیت و اون وضع لانه گزینی کرد فقط یه معجزه بود. 

امیدوارم برای تو هم معجزه بشه. تازه اگه شرایط همسرت رو دقیق بگی شاید اصلا بتونی طبیعی حامله بشی با کمی تقویت و اقدام در روز درست. 

سلام عزیزم رفتم و تاپیک هاتو نگاه کردم،شما با مورفولوژی چند و به طور طبیعی باردارشدی؟ ازت راهنمایی ...

خودت سالمی؟ هر ماه پریود میشی؟ تا حالا برای اندازه گیری فولیکول رفتی؟ چه روزی؟ چند بوده؟ علائم تخمک گذاری داری؟ 

هرچی میکشیم از همین متخصص های زنانه که حس می کنن همه چی بارشونه.  تخصص ناباروری مردان اورولوژه ...

آزمایش اسپرم رو فرستادم، ببخشید دیر شد، چند بار امتحان کردم نشد

من از بیمارای بیمارستان لاله پرسیدم میگفتن با دارو حدود ۱۵_۲۰ میلیون شده هزینه ش میشه بهم بگی هزینه ...

عزیزم من یه بار شهریور آی وی اف انجام دادم که متاسفانه منفی شد، مرکز ناباروری بود، خصوصی، هزینه اش بالا بود،یه بار هم دی ماه رفتم بیمارستان دولتی تحت پوشش، خیلی هزینه هاش متفاوت بود نسبت به قبلی، بنظرم رسيدگيشون بهترم بود، جوابم گرفتم، آی وی اف یه دوره باید آمپول و اینا بزنی تا تخمکا بارور شن، این داروها آزادن ربطی به اون حمایت دولت نداره، اگه بیمه تکمیلی داشته باشی میتونی فاکتور بگیری پیگیر شی پولتو بگیری، در غیر این صورت از جیب میدی، فقط همون تخفیف بیمه تامین اجتماعی، بعد اینکه آمپولا رو زدی و دکتر تشخیص داد که تخمکا به حد نصاب رسیدن دکتر یه روز رو مشخص میکنه واسه تخمک کشی،  واسه تخمک کشی یه بیهوشی مختصر یه ربع ساعت میگیری، بعد یکی دو ساعت مرخص میشی، واسه من هزینه اش تو بیمارستان دولتی 230تومن شد، با دفترچه تامین، بعد تخمک کشی یکی دو روز بعد بیمارستان باهات تماس میگیره که آیا جنین تشکیل شده ایشالا یا نه،  و چنتا تشکیل شده، البته اینم اضافه کنم که روز تخمک کشی نمونه اسپرم شوهرمم میگیرن، بعد 2_3 روز میری واسه انتقال جنین، این دیگه بیهوشی نداره، از من حدود 63تومن شده بود با دفترچه، بعد تو اون بیمارستان حدود 6_7شایدم 10 ساعت استراحت کردم بعد مرخص شدم، بعد اون 2هفته تو خونه باید استراحت نسبی داشته باشی و کار سنگین نکنی و داروهاتو مصرف کنی، بعد دو هفته میری آزمایش بتا، که ایشالا مثبت میشه، بعد اون من دیگه تو مطب خصوصی دکترم ویزیت شدم که یکم مخارجش بالا بود ولی روند همه بارداری ها هست، تو تهران نمیدونم اسم بیمارستان تحت پوشش کدوما هستن ولی بخای میپرسم واست، بپرسم؟  البته تهران راحت تر پیدا میشه، فک نکنم نوبت اونجوری بخاد، من که میرفتم رشت، ساعت 7 صبح میرفتم پشت در یه برگه بود اسم مینوشتیم نوبت میگرفتیم، اینم بگم دکتر بیمارستان دولتیم همون دکتری بود که خصوصی شهریور رفته بودم پیشش، تو دولتی هم کار میکرد، من با یه خانمی تو همین سایت آشنا شدم شهریور با هم انتقال داده بودیم، اون مثبت شد من منفی، واسه تهران بود، الان 17 همین ماه زایمان کرد، پسر 😊، اینهمه توضیح دادم که ناامید نباشی خدا بزرگه ،  کمکی چیزی خواستی در خدمتم 😉✋

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
عزیزم من یه بار شهریور آی وی اف انجام دادم که متاسفانه منفی شد، مرکز ناباروری بود، خصوصی، هزینه اش ب ...

مرسی عزیزم، خیلی اطلاعاتت خوب بود، من فک میکردم تو بیمارستانای دولتی الکی کار میکنن، دو تا سوال دارم:

هزینه داروهات بار دوم چقد شد؟

و اینکه اگه آشنایی داری که میتونی اسم بیمارستانای دولتی تهران رو هم بپرسی ممنون میشم