2777
2789
عنوان

متخصص طب سنتی برای ناباروری بجای آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 103 پست
بله

کجای تهرانه؟ یه آدرسی شماره ای چیزی بهم میدی؟ تا الان شنیدی که کسی ازش نتیجه گرفته باشه؟

چون خود تبریزیان قمه بنظرم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
کجای تهرانه؟ یه آدرسی شماره ای چیزی بهم میدی؟ تا الان شنیدی که کسی ازش نتیجه گرفته باشه؟ چون خود تب ...

خود تبریزیان که نجف هستن.اگه میتونی این کانال رو ببین نتایج درمان شده ها هست.اونیکی هم شماره برای وقت دهی مطب خواهرشون هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونم خداییش آدم یکی دوبار میتونه بده، اگه جواب نده که نمیتونه تو این اوضاع هی خرج کنه شما مشکلت چی ...

ذخیره تخمدانم کمه،همسرمم شکل اسپرمش از صد فقط ۵%نرماله،که به گفته دکتر مشکل مهمی نیس،اما یسری آزمایش های دیگه هم هست که برام ننوشتن شاید تو اونا مشکل دارم خدایی نکرده،که نگرفت

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آهان، خب توی آی وی اف هم که تخمک کشی میکنن، اونو میگن پانکچر؟ من تا الان انجام ندادم ، قبل یا بعدش ...

قبلش ک امپول میزنی تخمدانا زیاد فعال میشن و تخمک زیاد تولید میکنن یکم درد میگیره تخمدانا عملش ک بیهوش میشه ادم هیچی نمیفهمه وقتی ام ک به هوش میاد آدم درد داره و یسری عوارض دیگه که دوسه روزه رفع میشه.انشاءالله طبیعی میشی و سمتش نمیری

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
چطور شد که اینو گفتی؟ آخه من هفته پیش رفتم پیش یه دکتر زنان معمولی واسه اینکه ازم پاپ اسمیر بگیره، ...

دكتر زنان به من گف وقتي استرس نباشه حركات لوله رحم بهتر انجام ميشه واسه رسيدن تخمك به ايپرم و جايگزين كردنش در رحم ولي وقتي استرس باشه حركتشون كند و سفته

من دوبار باردار شدم دقيقا همون ماهايي كه مسافرت بودم و خيلي شاد و راحت

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
من خودم تمام آزمایشایی ک ازم گرفتن همه چی خوب بود،اما آزمایشات ایمنی و انعقادی و اینارو ندادم و نمید ...

سلام ببخشید شما طبیعی باردار شدید؟ منم مشکلی ندارم خودم و همسرم ولی نمیشه

سلام ببخشید شما طبیعی باردار شدید؟ منم مشکلی ندارم خودم و همسرم ولی نمیشه

سلام عزیزم آره به لطف خدا طبیعی شدم،

بالاخره بعضیا یکم طول میکشه همسرت حتما مرکز ناباروری آزمایش بده که معتبرتره،خودتم بررسی کن پیش دکتر زنان  هرکاری ازدستتون برمیاد انجام بدید که تلاشتونو کردید بقیش دیگه واقعا دست خداست

من آی یو آی و آی وی افم کردم اما نشد

سلام عزیزم آره به لطف خدا طبیعی شدم، بالاخره بعضیا یکم طول میکشه همسرت حتما مرکز ناباروری آزمایش بد ...

ببین من مشکلم استرس هست الان خیلی شدید شده دکتر به منم گفت برو ای وی اف ولی همش هراسونم میترسم خیلی طول بکشه باردار شدنم ..بنظرت دارو بخورم استرسم کم میشه؟

سلام عزیزم آره به لطف خدا طبیعی شدم، بالاخره بعضیا یکم طول میکشه همسرت حتما مرکز ناباروری آزمایش بد ...

دکتر زنان چه قدر رفتم همه گفتند سالمی یه کم فقط کیست دارم..شوهرمم ازمایشش سالمه مورفولوزی چهار درصد که توی مرکز انجام داد گفتند خوبه فقط یه کم تحرکش کمه..همش فکرم منفیه اعصابم بهم ریخته میخوام یه مدت برم دکتر اعصاب ورزش و پیاده روی یه کم حالم خوب میکنه دوباره فکرام اذیتم میکنن

ببین من مشکلم استرس هست الان خیلی شدید شده دکتر به منم گفت برو ای وی اف ولی همش هراسونم میترسم خیلی ...

خب عزیزم پس خودت میدونی که مشکل اینه که آرامش روحی نداری البته درکت میکنم چون من قبلا هم کلا استرسی بودم سرهرچیزی استرس میگرفتم وقتی ام ک باردارنمیشدم تمام فکرم فکرای منفی بود وقتی داروهارو گرفتم برا آی یو آی گفتم من تاحالا اینارو استفاده نکردم پس حتما اینبار باردارمیشم وقتی نتیجه منفی شد حالم به حدی بد شد که های های گریه میکردم،بعد یکم خودمو جمع و جور کردم رفتم تو فکرآی وی اف که دکترم خودش آی وی اف رو پیشنهاد داد وقتی برام جنین تشکیل شد خب خوشحال شدم اما سرهر بار امپول زدن استرس میگرفتم ک وای امپولمو تو یخچال نزاشتم و الان اثر نداره و خلاصه هزااارتا فکر ،کلا این راه برای بارداری اصلش آرامش داشتن و توکل به خداست،وقتی آی وی اف منفی شد نمیدونی چه حالی بودم تو برزخ تو جهنم اصلا من دیگه آدم سابق نبودم دیگه اصلا احساس خوشحالی نداشتم زندگیرو تموم میدونستم خسته بودم با یه اخم یه کس سریع اشکم سرازیر میشد دیگه دلم شکسته بود تحمل هیچی نداشتم،حتی وحشت کرده بودم اما باهمه اینا امید داشتم به خدا

عزیزم تنها کسی ک میتونه بهت آرامش بده و کمکت کنه خداست و توسل به یکی از امامامون مثلا امام زمانمون خیلی خوبه درددل با ایشون امتحان کن صداش بزن

دکتر زنان چه قدر رفتم همه گفتند سالمی یه کم فقط کیست دارم..شوهرمم ازمایشش سالمه مورفولوزی چهار درصد ...

نظری درمورد دکتر اعصاب ندارم ولی حرف زدن خیلی آدمو اروم میکنه اگه فکر میکنی سرگردونی باهمسرت با دکترت صحبت کن تصمیمت رو قطعی درمورد اینکه میخوای چیکارکنی بگیر و پیش برو،وقتی یه کاری رو شروع کردی دیگه نگران هیچی نباش و فقط تلاشت رو بکن نتیجرو بسپر به خدا

این بهت آرامش میده