2777
2789
عنوان

متخصص طب سنتی برای ناباروری بجای آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 103 پست
ممنونم از راهنماییت خدا نی نیتو برات حفظ کنه فقط نمیدونی کدوم بیمارستانا ک گفتی خوبن و کسیو میشماسی ...

خواهش میکنم عزیزم، مرسی بابت دعای قشنگت، من خودم رشت انجام دادم، ولی دوستم بیمارستان شریعتی انجام داد و نتیجه گرفت، 17هم همین ماه پسرش دنیا اومد زوتر از موعد، الان تو دستگاهه، لطفا واسش دعا کن، 

ایشالا توام همین سری موفق شی و مامان یه فرزند سالم شی، الهی آمین 🙏

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم، مرسی بابت دعای قشنگت، من خودم رشت انجام دادم، ولی دوستم بیمارستان شریعتی انجام دا ...

انشاءالله زود خوب میشه،ممنونم ازت❤❤❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بیمارستان شریعتی پل گیشا کارگر بیمارستان یاس نجات الهی شمالی کریمخان زند بیمارستان مهدیه میدان شوش ...

مرسی عزیرم، خیلی لطف کروی، من شریعتی رو شنیده بودم ولی بقیه ش رو نمیدونستم

برا دوستت هم حسابی دعا کردم امشب، امیدوارم که پسرش خیلی زود مرخص بشه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
خب بیمش چطوریه بیمه ما فقط یکبار ای وی اف و میکرو رو قبول میکنه که یبار ما انجام دادیم چطوریه اصلا ن ...

ببین من فک میکردم رویان و ابن سینا هم دولتیه و هزینه هاش کمه؟ شما که رویان رفتی هزینه ش چقد بود؟ شاید چون اونجا تخصصیه ناباروریه از نظر کاری بهتر از این ۴ تا بیمارستان باشن

طب اسلامی هم خوبه داروهاش با طب سنتی فرق میکنه یه مقدار خواهر ایت اله تبریزیان خودش ماما هست و مطب د ...

اون مطبش تهرانه؟

ببین من فک میکردم رویان و ابن سینا هم دولتیه و هزینه هاش کمه؟ شما که رویان رفتی هزینه ش چقد بود؟ شای ...

پارسال بهمن ماه کلا ازاول شروع سیکل رو هزینه هارو جمع زدیم کلا ۷تومن شد،دارو پانکچر انتقال فریز کردن جنین و ...

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
برای من یبار آی یو آی کردن همون پارسال و جواب نداد و چون ذخیره تخمدانم پایینه گفتن دیگه برو برا میکر ...

فرق میکرو و آی وی اف و پانکچر چیه؟

من آی یو آی کردم نگرفت، دکترم گفت دیگه برو رو آی وی اف، بقیه گزینه ها رو نگفت بهم

پارسال بهمن ماه کلا ازاول شروع سیکل رو هزینه هارو جمع زدیم کلا ۷تومن شد،دارو پانکچر انتقال فریز کردن ...

زیاده ۷ تومن ولی بازم نصف هزینه بیمارستانای خصوصی مثل لاله و صارم و ایناست، اونجا کفش میشه ۱۵ تومن

فک کنم این ۷ تومن هم بیشترش هزینه دارو بوده

فرق میکرو و آی وی اف و پانکچر چیه؟ من آی یو آی کردم نگرفت، دکترم گفت دیگه برو رو آی وی اف، بقیه گزی ...

پانکچر که ینی تخمک کشی،دارو میدن تا تخمکای زیادی تشکیل بشه بعدش عمل میکنن و تخمکارو برمیدارن تا تو آزمایشگاه با اسپرم همسر جنین تشکیل بدن،اما عمل ای وی اف و میکرو یکی هستن با این تفاوت که توی آی وی اف اسپرم رو میزارن کنار تخمک اسپرم خودش میره تخمک رو بارور میکنه

اما توی میکرو اسپرم رو خودشون تزریق میکنن توی تخمک

زیاده ۷ تومن ولی بازم نصف هزینه بیمارستانای خصوصی مثل لاله و صارم و ایناست، اونجا کفش میشه ۱۵ تومن ...

آره مثلا من ابن سینا و یا صارم اینارو شنیده بودم زیاد میشه به نسبت خوبه اما من دیگه همونم نمیتونم

مرسی عزیرم، خیلی لطف کروی، من شریعتی رو شنیده بودم ولی بقیه ش رو نمیدونستم برا دوستت هم حسابی دعا ک ...

قربونت، ایشالا به همین زودی تاپیک بارداریتو ببینم، دستت درد نکنه بابت دعا، ایشالا همه حاجتمندا زود به خواسته خیرشون برسن 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
پانکچر که ینی تخمک کشی،دارو میدن تا تخمکای زیادی تشکیل بشه بعدش عمل میکنن و تخمکارو برمیدارن تا تو آ ...

آهان، خب توی آی وی اف هم که تخمک کشی میکنن، اونو میگن پانکچر؟

من تا الان انجام ندادم ، قبل یا بعدش درد داره تخمک کشی؟

آره مثلا من ابن سینا و یا صارم اینارو شنیده بودم زیاد میشه به نسبت خوبه اما من دیگه همونم نمیتونم

همونم خداییش آدم یکی دوبار میتونه بده، اگه جواب نده که نمیتونه تو این اوضاع هی خرج کنه

شما مشکلت چیه که آی وی افت نگرفته؟