2777
2789
عنوان

متخصص طب سنتی برای ناباروری بجای آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 103 پست
مرسی عزیزم، خیلی اطلاعاتت خوب بود، من فک میکردم تو بیمارستانای دولتی الکی کار میکنن، دو تا سوال دارم ...

خواهش می کنم، وظیفه بود، منم اول فک میکردم دولتی رسیدگی نمیکنن واسه همین حرفای دوستمو جدی نمیگرفتم، ولی با اصرارش رفتم که یه بار از نزدیک ببینم که دیگه همون روز نظرم عوض شد و ادامه دادم، هزینه داروهام هر سری 270، 360، 370 اینا میشد، دیماه که من میرفتم یکم نایاب شده بود که البته تهران شاید شرایط بهتر باشه، من مجبور شدم یکی دو بار یه قلم دارو رو مثلا آزاد بگیرم، ولی با این حساب تقریبا سه چهار سری آمپول میگیری دیگه، ببین از روز 21 سیکل پریودت شرو میکنی روزی 2 عدد استرادیول میخوری البته با تجویز پزشک، مال من اینجور بود، بعد روز اول یا دوم یا سوم پریودت مراجعه میکنی پزشک، اون سونو واژینال انجام میده تا ببینه بدنت چقد آمادگی داره و واست آمپول سینال اف و مریونال و...  تجویز میکنه، البته هر پزشکی روش خودشو داره، میری تا تقریبا 5 روز بعد دوباره سونو، آمپول و دوباره مراجعه، شاید 2هفته طول بکشه، تا وقتی فولیکولا به حد نصاب برسن و بری واسه تخمک کشی، ینی سه چار بار دارو میخری، داروها گرونن ولی یه بخشی رو دفترچه قبول می کنه، بیمارستان تهران رو باید از دوستم بپرسم بعد بهت میگم، بهم گفته بود الان حضور ذهن ندارم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
بقیه شرایط اسپرمش چطوره؟ گفتی دی ان ای چنده؟ 

دی ان ای رو تو هیچ کدوم از آزمایشای اسپرمش ننوشه

باید اینطوری بنویسه؟

DNA

من هیچی پیدا نکردم، ولی تعدادش ۱۲۰ میلیون بود، ۴۰ درصد هم تایپ A بود

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش می کنم، وظیفه بود، منم اول فک میکردم دولتی رسیدگی نمیکنن واسه همین حرفای دوستمو جدی نمیگرفتم، ...

خیلی خوبه، با این قیمتایی که تو میگی یه بار آی وی اف با زیر ۳ تومن حل میشه، من فک می کردم میره رو ۱۵_۲۰ میلیون، پس منم میرم بیمارستان دولتی، آره اگه از دوستت بپرسی خیلی خوب میشه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
خیلی خوبه، با این قیمتایی که تو میگی یه بار آی وی اف با زیر ۳ تومن حل میشه، من فک می کردم میره رو ۱۵ ...

بیمارستان شریعتی پل گیشا کارگر
بیمارستان یاس نجات الهی شمالی کریمخان زند
بیمارستان مهدیه میدان شوش
بیمارستان آرش تهرانپارس،

آره حتما پیگیر شو، الان فصل خوبیه اتفاقا واسه تخمک گزاری، دوس داشتی شماره تل گرامتو تو خصوصی برام بفرست در ارتباط باشیم، من مخارجم بیشتر واسه بعد بارداریم بود، چون بعدش دیگه رفتم مطب خصوصی دکترم، بیشتر واسه ویزیت و سونو و اینا، ولی باز خدا بزرگه میرسونه، چون باز تایم داری، همه یه باری نیست... البته اینا مخارج روتین بارداری هستن، امیدوارم موفق باشی و خبرای خوش ازت بشنویم 🙏

راستی این دوستم که اسم بیمارستانا رو گفت تهرانیه، 17 هم همین ماه پسرش 4هفته زوتر از موعد بدنیا اومد، هنوز ریه اش تشکیل نشده بود، الان پسرش تو دستگاه هست، واسش دعا کن زوتر پسرش سلامتی شو بدست بیاره خیلی ناراحته 😑😑😑

بیمارستان شریعتی پل گیشا کارگر بیمارستان یاس نجات الهی شمالی کریمخان زند بیمارستان مهدیه میدان شوش ...

این بیمارستانا که نوشتی دولتی هستن و هزینه ها کمتره؟

ینی کلا اونجا ویزیت میشن و کل کارا همونجاست؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

استارتر عزیز ببخشید که تو تاپیکت سوال میپرسم منم همدردم باشما انشاءالله خدا به هممون کمک کنه ❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
این بیمارستانا که نوشتی دولتی هستن و هزینه ها کمتره؟ ینی کلا اونجا ویزیت میشن و کل کارا همونجاست؟

آره عزیزم، واسه فرزند اولی ها تخفیف میدن، البته با دفترچه باشی خیلی بهتره، واسه فرزند دوم و چندم هم باز نسبت به خصوصی خیلی قیمتاشون مناسبه 

آره عزیزم، واسه فرزند اولی ها تخفیف میدن، البته با دفترچه باشی خیلی بهتره، واسه فرزند دوم و چندم هم ...

خب بیمش چطوریه بیمه ما فقط یکبار ای وی اف و میکرو رو قبول میکنه که یبار ما انجام دادیم چطوریه اصلا نمیدونم

و میخوام وقتی رفتم برام بررسی های ک نشدیم رو امجام بدن مثلا من آزمایش های ایمنی و انعقادی و اینارو ندادم، میخرام بدونم ک میرم برام بنویسن و از طرفی چهارتا جنین فریز تو رویان دارم

خب بیمش چطوریه بیمه ما فقط یکبار ای وی اف و میکرو رو قبول میکنه که یبار ما انجام دادیم چطوریه اصلا ن ...

آره سالی یکبار واسه میکرو و آی وی اف، 2بار واسه آی یو ای، شما کی رفتی؟  امسال؟  اگه امسال رفتی از سهمیه ات استفاده کردی، فریز داری که!  مشکلت چیه؟!  برو واسه انتقال دیگه 

آره سالی یکبار واسه میکرو و آی وی اف، 2بار واسه آی یو ای، شما کی رفتی؟  امسال؟  اگه امسال ...

من بهمن پارسال پانکچرشدم و جنین فرش انتقال دادم هزینه های رویان برام دیگه سنگینه نمیتونم میخواستم ببینم بیمارستانای دولتی چطوریه میتونم برم یا ن

سالی یکبار ینی فقط سالی یکبار تو بیمارستانای دولتی با تخفیف میکرو میکنن؟

آره سالی یکبار واسه میکرو و آی وی اف، 2بار واسه آی یو ای، شما کی رفتی؟  امسال؟  اگه امسال ...

برای من یبار آی یو آی کردن همون پارسال و جواب نداد و چون ذخیره تخمدانم پایینه گفتن دیگه برو برا میکرو که اونم جواب نداد

من بهمن پارسال پانکچرشدم و جنین فرش انتقال دادم هزینه های رویان برام دیگه سنگینه نمیتونم میخواستم بب ...

آره عزیزم، هر سال یکبار میتونی از سهمیه استفاده کنی، اگه پارسال رفته بودی، امسالم یکبار دیگه میتونی بری، خصوصی نرو، خرجش کمرشکنه، دولتی برو، ایشالا وقتی باردار شدی برو مطب خصوصی، اون دو هفته بعد انتقالتو خیلی مراقبت کن که بگیره، کار سنگین نکن

برای من یبار آی یو آی کردن همون پارسال و جواب نداد و چون ذخیره تخمدانم پایینه گفتن دیگه برو برا میکر ...

بیمارستان دولتی بدون سهمیه هم بری هزینه اش قابل قیاس با خصوصی نیست!  خصوصیا خیلی میگیرن!!! 

آره عزیزم، هر سال یکبار میتونی از سهمیه استفاده کنی، اگه پارسال رفته بودی، امسالم یکبار دیگه میتونی ...

ممنونم از راهنماییت خدا نی نیتو برات حفظ کنه فقط نمیدونی کدوم بیمارستانا ک گفتی خوبن و کسیو میشماسی میکرو کرده باشه و راضی باشه؟شما خودت کجا انجام دادی؟