2777
2789
عنوان

متخصص طب سنتی برای ناباروری بجای آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 103 پست
فقط بگو کجا آزمایش دادی؟ 

دکترم همینو گفت خوبه

اینو مرکز ناباروری عرفان دادیم

یکی دیگه هم آزمایشگاه مرکزی که اونم خوب بود

یکی دیگه هم یه آزمایشگاه  دم خونمون اونم خوب بود

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت سالمی؟ هر ماه پریود میشی؟ تا حالا برای اندازه گیری فولیکول رفتی؟ چه روزی؟ چند بوده؟ علائم تخمک ...

من خودم تمام آزمایشایی ک ازم گرفتن همه چی خوب بود،اما آزمایشات ایمنی و انعقادی و اینارو ندادم و نمیدونم،عکس رنگیمم خوبه،مرتب پریود میشم تنها مشکلی ک خودم میدونم اینه که ذخیره تخمدانم قبل از پانکچر زمستون پارسال ۹دهم بود،و خب پایینه و ۲۶سالمه‌،

فولیکولام رو فقط موقع آی یو آی و میکرو بررسی کردن و هیچوقت بدون دارو نرفتم ببینم چطورن بدون دارو،اما بادارو اندازه هاش به حد مناسب میرسیدن،البته من همیشه دردای شدید پریودی داشتم که چند وقته از داروهای گیاهی طی ماه هرروز استفاده میکنم که خیلی بهترم و با یه استراحت چند ساعته ک بخوابم کمر و دلم بهترمیشه و این دردا منو مشکوک میکنه به آندومتریوز که نمیدونم اصلا ممکنه داشته باشم یانه.البته پارسال یه ماما برام سونو نوشت و گفته بود از نظر آندومتریوز بررسی کنید اما شمیدم با سونو قابل تشخیص نیست،که جواب سونوم اسمی از آمدومتریوز نیاورده بود ،همسرمم آزمایشای دیگه ک برا همه مینوسن یه چکاب معمولی و آزمایش اسپرم که تحرکش یکم کم بود سه ماه ال کارنیتین خورد و خوب شد مورفولوژیش همچنان همونه ۵%نرماله و تعدادشون خوبه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دکترم همینو گفت خوبه اینو مرکز ناباروری عرفان دادیم یکی دیگه هم آزمایشگاه مرکزی که اونم خوب بود ی ...

برید پیش اورولوژ برای معاينات تکمیلی

ببین مورفولوژی شوهرت مناسب بارداری طبیعی نیست. بله برای میکرو و آی وی اف مناسبه 

من خودم تمام آزمایشایی ک ازم گرفتن همه چی خوب بود،اما آزمایشات ایمنی و انعقادی و اینارو ندادم و نمید ...

چیزایی که تو خودت بررسی نکردی و همین طور تو شوهرت بررسی کنید. مثلا هر قدر هم سالم باشی اما روزی که باید رابطه داشته باشید این کار رو نکنید بچه دار نمیشید. 

اگه مورفولوژيش خوبه دي ان اي هم خوبه جهش و تعدادم با چیزای طبیعی افزایش بدید خودتم که سالمی ان شاء الله طبيعی نتیجه میگیری. 

چیزایی که تو خودت بررسی نکردی و همین طور تو شوهرت بررسی کنید. مثلا هر قدر هم سالم باشی اما روزی که ب ...

میگم مورفولوژی نرمالش ۵% هست،بقیش ینی ۹۵%شکلشون خوب نیست،با این حساب،مورفولوژیش خوبه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
چیزایی که تو خودت بررسی نکردی و همین طور تو شوهرت بررسی کنید. مثلا هر قدر هم سالم باشی اما روزی که ب ...

ممنونم از راهنماییت،اون چیزایی ک بررسی نکردیم رو باید بررسی کنیم،و همچنین از ذخیره پایینم میترسم اخه شنیدم ذخیره پایین باشه کیفیت تخمک هاهم کمه،و همچنین همش دکترا میگن وقتی نداری چون ذخیره تخمدانت کمه و میترسم هی دست رو دست بزارم و از طرفی دلم نمیخواد دکتر برم اما این موضوع منو هُل میده به دکتر رفتن و بررسی بیشتر،بازم ممنون برام دعا کنید

میگم مورفولوژی نرمالش ۵% هست،بقیش ینی ۹۵%شکلشون خوب نیست،با این حساب،مورفولوژیش خوبه؟

آره، مورفولوژی شوهر من ۱۱ درصد بود پزشک گفت خوبه ولی الان زهرا میگه مناسب بارداری طبیعی نیست

برید پیش اورولوژ برای معاينات تکمیلی ببین مورفولوژی شوهرت مناسب بارداری طبیعی نیست. بله برای میکرو ...

آخه دکترم گفت بالای ۵ درصد خوبه، الان این مورفولوژی واسه آی یو آی خوبه،؟

آره، مورفولوژی شوهر من ۱۱ درصد بود پزشک گفت خوبه ولی الان زهرا میگه مناسب بارداری طبیعی نیست

عزیزم فکرکنم آزمایش دی اف ای همون دی ان ای اسپرم رو فکرکنم گفت بالای ۱۵باشه مناسب طبیعی نیس

نه عزیزم برای طبیعی خوب نیست مگه اینکه بقیه شرایط خیلی عالی باشه. 

آخه انتقال جنین هم جواب نداد،توکل بخدا هرچی اون بخواد