hamsaramtajsaram مدیر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان شغل شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 89 پست شغل شوهرتون چیه؟درآمدش چقدره؟اول خودم میگم شوهرمن تولیدکننده لباس مجلسی ومانتوست خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/02/15 | 03:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 فقط لباس زیر خوب نیست چون قیمتش کمه مثلا شورت زنونه ده تومن چها تومنش سوده ولی کنارش حتما لباس خونه ... لباس زیر ک خیلی گرون شده و جنسا بیخود سمت مارکای nbb و اینا اصن نمیشه رفت 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 نه من خیلی ادم اقتصادیم 😂😂 اوایل گردن ترینارو میگرفتم همه تعجب میکردن ولی من عقیده دارم ای ... البته منم چیزای آشغال نخریدم همشون گرون بودن یعنی از اونا ارزونترم بود ولی اخلاق شوهرمم مثل شماست توهرچیزی دست روی گرونترینش میذاره خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 البته منم چیزای آشغال نخریدم همشون گرون بودن یعنی از اونا ارزونترم بود ولی اخلاق شوهرمم مثل ش ... من واس شوهرمم لباس میخرمم همینه ولی اونم خوب نگه میداره ها 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 ولی لباس مجلسی خوب نیست لباس خونه خوبه من شلوار خیلی میفروشم ما تولیدکننده ایم خودمونم خیاط داریممنم دوست دار م لباس زیر بفروشمشماخودتون چقدر میارین وچقدر میفروشین؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 لباس زیر ک خیلی گرون شده و جنسا بیخود سمت مارکای nbb و اینا اصن نمیشه رفت قیمتاشونو بهم میگین.شلوار چه مدلی؟توخونگی؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
تکامل عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 4228 من هفته ای دو تومن از بازار جنس میارم دخلم هفته ای بین دو هفتصد تا سه تومن میشه
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 ولی لباس مجلسی خوب نیست لباس خونه خوبه من شلوار خیلی میفروشم قیمت شلواراتون چقدره؟قیمت فروشتون چقدره؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 قیمتاشونو بهم میگین.شلوار چه مدلی؟توخونگی؟ من مارک لباس زیرام nbbبود ۹۰ تومن میگرفتم ولی شده ۲۰۰ ویکتوریا سکرتم که بالای ۲۵۰ ان بعد مجرد بودم با دوتا میساختم شوهرم تنوع میخاد داشته باشم واس همین توی تهران دنبال یه جای ارزون قیمت با جتس خوبم توی لباس زیر 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 من هفته ای دو تومن از بازار جنس میارم دخلم هفته ای بین دو هفتصد تا سه تومن میشه الان من به عنوان تازه کار چی بیارم خوبه؟لباس زیر چه مدلی فروشش بیشتره؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 کل سرمایه ام هم بیست تومنه خیلی خوبه من روی۸۰ تومن حساب باز کرده بودم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
تکامل عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 4228 شلوار نخی دوازده میخرم بیست میفروشم گرونتر و ارزونتر هم داره شلوار زیر مانتویی سی و پنج میارم شصت میفروشم کرپ کشیجین هشتاد به بالا میخرم و...
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 من مارک لباس زیرام nbbبود ۹۰ تومن میگرفتم ولی شده ۲۰۰ ویکتوریا سکرتم که بالای ۲۵۰ ان ب ... آره مردا همش تنوع طلبن منم به همین خاطر میخوام کار خودمو راحت کنم وبرم سراغ لباس زیردرکنارش درسمم میخونم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی