2777
2789
عنوان

شغل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 89 پست

فدات بشم که اینقدر باحوصله جوابمو دادی یه دنیا ممنون واقعا😚😚😚😚

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من خیلی ادم اقتصادیم 😂😂 اوایل گردن ترینارو میگرفتم همه تعجب میکردن  ولی من عقیده دارم ای ...

این عقیده مال ژاپنیا یا چینیاست یه جای خوندمش😬

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
بله من اولش نقدی کار میکردم تا پارسال دیگه چک دو ماهه  امسال ولی جنس نقد شده  بخاطر دلار ...

کاش از کارات برام عکس میفرستادی

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
بله من اولش نقدی کار میکردم تا پارسال دیگه چک دو ماهه  امسال ولی جنس نقد شده  بخاطر دلار ...

تونیک رو ازکجا میخرین؟

دکور سلیقه ای های 

من مغازم کلا شیشه میراله 

پشت سرم قفسه بندیه ای واسه لباس ریر 

کناره ها کلا رگاله 

ی رگال ساده جلوی در میزام 

دو تا رگال گرد هم داخل مغازه 

دو تا مانکن شلوار دارم جلوی در میزارم

رو شیشه ازاین حلقه ها زدم چند تا مدل لباس و از این جوراب کالجی زدم قشنگ شده

ماه محرم هم جلوی در کلا لباس و روسی مشکی از زنجیر اویزون میکنم

ی درختم جلوی مغازم هست خوشگلش کرده سایه میندازه 

پسرم همش با خاک درخت بازی میکنه 

دیوانه میکنه ادمو

دکور سلیقه ای های  من مغازم کلا شیشه میراله  پشت سرم قفسه بندیه ای واسه لباس ریر  ...

منم دخترم نزدیک سه سالشه دلم نمیاد بذارمش مهد چطور سرگرمش میکنی؟

پیش مادرم میمونه وقتی هوا سرده الان اگه ببرم ی تیکه موکت میندازم کنار صندلیم 

میشینه گیم بازی میکنه و نقاشی میکشه

ولی بیشتر وقتی مشتری میاد میخاد مشتری راه بندازه

از خودش قیمت میگه 

دو سالو نیمشه

خداکنه منم بتونم تاجلوی شوهرم کم نیارم.

میتونی انشالا  همین که بفکر هستی خوبه

😚😙😗😚😙😗😚😙😗

واس انگلیسیاست !!!!! خب منم هم عقیده ی اونا باشم مشکلی پیش اومده ؟؟؟؟ 

😂😂😑😑😑😑

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
بعد اینم عرض کنم  ببین تو محل شما چه مدل لباسی کشش داره  منم کم کم یاد گرفتم سه ساله مغاز ...

عزیزم میتونی از دکو ر مغازت برام عکس بفرستی؟کجای تهران مغازه داری؟کانال تلگرامم داری برای تبلیغ لباسات؟