2777
2789
عنوان

شغل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 89 پست

لباس تو خونه ای هام از چهارراه امیر اکرم همین تاپ شلوارکای معمولی ولی جنس پارچه های خوب میگیرم 

با دستم میشورم لباسای تو خونمو 

شلوار جین هامم ترکن مارکشونو نمیدونم باید ببینم 

کلن به جنس پارچه ها دقت میکنم 

کفشامم نایک بودن یا ادیداس 

یا چرم اصل 

مانتو هامم مارک برشکا یا بربری 

همین معروفا دیگ 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
آره مردا همش تنوع طلبن منم به همین خاطر میخوام کار خودمو راحت کنم وبرم سراغ لباس زیر درکنارش درسمم ...

اره خوبه 

واقعن نمیدونم چکار کنم 

مجرد بودم راحت بودما 

الان لباس خواب و لباس زیر حساسه حساسه 😣😣

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر شورت نخی جنس خوب و معمولی 

سوتین مادام خوب میخرن 

لباس زیر گرون اصلا نمیخرن تک وتوک 

ریاد سرمایه نریز 

کم کم کار دستت میاد 

ولی اگه بیای تو کار 

دیگه نمیتونی بیکار بمونی

شلوار نخی دوازده میخرم بیست میفروشم  گرونتر و ارزونتر هم داره  شلوار زیر مانتویی سی و پن ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم 

من الان چی بیارم فروشش خوبه؟مارک لباس زیر چی باشه بهتر فروش میره؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
اره خوبه  واقعن نمیدونم چکار کنم  مجرد بودم راحت بودما  الان لباس خواب و لباس زیر ...

مرده وعلاقه به لباس زیر

یه جمله معروف تونی نی سایت هست دوست داری شوهرتو جذب کنی برو سراغ لباس زیر قرمز😊😊😊😊

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
بیشتر شورت نخی جنس خوب و معمولی  سوتین مادام خوب میخرن  لباس زیر گرون اصلا نمیخرن تک وتو ...

یعنی باچقدر شروع کنم؟درکنار لباس زیر چی بیارم خوبه؟

بعد اینم عرض کنم  ببین تو محل شما چه مدل لباسی کشش داره  منم کم کم یاد گرفتم سه ساله مغاز ...

والا چون اینجا از اطرافم زیاد میان درست نمیدونم ولی شوهرم میگه برو سراغ لباس زیر و وسایل کوچیک چون هم ارزونتره هم ریسکش کمتره

الان شمالباس زیر چه قیمتی برای فروش میارین؟

پاشاژ عادلی لباس میارم  به شرط تعویض وقتی فروش نرفت میبرم تعویض میکنم

خیلی خوبه باهمه اینطور کنار میان؟

سی تومن سرمایه کافیه بنظرم

سی تومن جنس بیارم چقدر صرف دکور کنم؟