hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان شغل شوهر 852 بازدید | 89 پست شغل شوهرتون چیه؟درآمدش چقدره؟اول خودم میگم شوهرمن تولیدکننده لباس مجلسی ومانتوست خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/02/15 | 03:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 سرگرد نیروی هوایی اطلاع دقیق ندارم از حقوقش هیچوقت نپرسیدم 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 خوابیدین؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hanaghanoom عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 10193 بیکاره ... گدایی میکنه میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 در آمدش رو ک نگفتی پارسال حدود۶یا۷تومن ولی امسال معلوم نیست خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
ملکه_صورتی عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 27339 آهن فروشكارش درامد مشخصي ندارهيماه كار زياد باشه مثلا ٢٠٠ مليونيماه شايد ٢ مليونم نشه بستگى ب بازار كار داره Sam🩵👦🏼
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 سرگرد نیروی هوایی اطلاع دقیق ندارم از حقوقش هیچوقت نپرسیدم خوشبحالت که اینقدر بیخیالی خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
پسرم_عشقم عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 13626 کابینت سازه ولی الان سه ماهه بیکاره 😕 اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 آهن فروش كارش درامد مشخصي نداره يماه كار زياد باشه مثلا ٢٠٠ مليون يماه شايد ٢ مليونم نشه متوجه شغلش نشدم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hanaghanoom عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 10193 😂😂😂😂 والا ... اخه به بقیه چه شغل همسر 😧 میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 مغازه بستنی داریم درامدشم بین ۳تا ۴ملییون خوشبحالت عاشق بستسنمبجای منم ازاون معجونای خوشمزه بخور خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی